Aplicarea

Proiectăm, proiectăm, fabricăm și implementăm sisteme industriale de extracție a prafului. Aplicarea produselor noastre de extracție în industrii individuale.

Aplicarea
Extragerea fumului în timpul sudării
01

Soluție de extracție a vaporilor de sudură


Unitățile de filtrare fabricate de noi sunt potrivite pentru extragerea fumului, a prafului, a fumului și a aerosolilor generați în timpul sudării metalelor. Extracția procesului de sudare este foarte importantă pentru a asigura un mediu de lucru curat în sala de lucru. Unitățile de filtrare fabricate de noi sunt potrivite pentru extragerea fumului, a prafului, a fumului și a aerosolilor generați în timpul sudării metalelor.
Extragerea operațiunilor de reciclare
02

Soluții de extracție pentru operațiuni de reciclare


Reciclarea materialelor este un proces de gestionare a deșeurilor care duce la reutilizarea acestuia. În procesul de reciclare, materialul de intrare este întotdeauna împărțit tehnologic în deșeuri neutilizabile și materie primă de producție, care este utilizată pentru prelucrarea ciclică ulterioară. O cantitate mare de praf însoțește practic întregul proces de reciclare, de la primirea materialului până la ambalarea produsului produs.
Extragerea prafului textil
03

Soluție de extracție a prafului textil


Praful textil sau fibrele textile sunt împărțite în fibre vegetale, fibre animale și fibre anorganice. În scopul nostru, folosim numai praf textil. Praful textil este creat în timpul procesului de producție a oricărei țesături. Procesele de producție din industria textilă pot fi împărțite în două grupe de bază: operațiuni mecanice (filare, țesut, tricotat) și finisare (procesare umedă, unde principalele proprietăți utile sunt date textilelor).
Extracția cu laser și plasmă
04

Soluții de extracție cu laser și plasmă


Prin extragerea fumurilor în timpul prelucrării cu laser sau plasmă a materialului, asigurăm extragerea și filtrarea substanțelor nocive sub formă de vapori și vapori care sunt eliberați în timpul tăierii materialului. Sistemul de extracție este conectat la masa de extracție și asigură extragerea fumurilor de jos. La extragerea laserului și a plasmei, particulele de praf, particulele de material divizat și scânteile fac, de asemenea, parte din fumurile extrase.
Extracție la tăierea aluminiului
05

Soluție de extracție pentru tăierea aluminiului


La tăierea aluminiului cu lame de ferăstrău, se produce o cantitate mare de rumeguș de aluminiu. Cu mașinile automate de tăiat de înaltă performanță, volumul rumegușului de aluminiu este atât de mare încât nu este posibil să îndepărtați manual rumegușul din mașină datorită producției eficiente, iar îndepărtarea lor este rezolvată prin intermediul sistemelor de extracție. Sistemul de extracție asigură un tiraj constant în conducta de extracție, astfel încât rumegușul de aluminiu să nu se așeze în interiorul mașinii și în conducta de extracție.
Extragerea prafului de aluminiu
06

Soluție de extracție a prafului de aluminiu


Praful de aluminiu generat în timpul măcinării sau lustruirii profilelor de aluminiu împreună cu aerul formează un amestec extrem de exploziv. Praful de aluminiu este periculos nu numai în aer, ci și depunerile acestui praf în spațiul mașinii de producție sau a mașinii de rectificat pot fi extrem de periculoase.
Extragerea de cabine de explozie și explozive
07

Soluție de evacuare pentru cabine și explozive


Extracția prafului este o parte integrantă a acestui tratament de suprafață în timpul sablării, sablării sau sablării. Sablarea este un proces tehnologic de tratare a suprafeței diferitelor materiale, de obicei dure, prin jet de particule abrazive sub presiune. Sferele de oțel și granulatul de oțel S, nisipul de siliciu, corindonul, hârtia de vot, granulația de oțel, fonta albă sau miez de zgură sau microsferele ceramice sunt cele mai frecvent utilizate ca substanțe abrazive pentru materialele dure.
Extragerea rumegușului în timpul prelucrării lemnului
08

Soluție de extracție a rumegușului pentru prelucrarea lemnului


Extracția rumegușului în timpul prelucrării lemnului este o parte integrantă a producției oricărui produs din lemn. La prelucrarea lemnului brut, rumegușul este umed și greu, iar metoda de extracție a acestora și prelucrarea ulterioară este diferită de extracția rumegușului uscat. În producția de lemn, sunt adesea utilizate atât extractoare mobile mici de rumeguș pentru mașini de prelucrare a lemnului cu un singur scop, cât și sisteme centrale de extracție a rumegușului. Prelucrarea ulterioară a rumegușului are, de asemenea, o prioritate din ce în ce mai mare.
Extragerea prafului prin metalizarea produselor
09

Soluții de extracție a prafului din metalizarea produsului


Ne ocupăm de soluția de extracție a prafului din metalizarea produselor. Metalizarea înseamnă aplicarea unui strat de metal topit pe suprafața unui produs metalizat. Cu alte cuvinte, este o pulverizare termică a produsului. Denumirea de cumpărături este folosită și pentru această tehnologie. Metalizarea este utilizată ca protecție a suprafeței produsului sau a componentelor sale, unde este necesară o rezistență chimică crescută a materialului de bază la coroziune. Metalizarea este utilizată nu numai pentru suprafețele metalice, ci și pentru produsele nemetalice precum lemnul, cauciucul, pielea și altele asemenea.
Extracția cuptoarelor și cupolelor de topire
10

Soluții de extracție pentru cuptoare și cupole de topire


Extracția gazelor arse din cuptoarele de topire este unul dintre cele mai importante sisteme de extracție din turnătorii, topitori și fabrici de fier. În timpul topirii metalelor, intră o cantitate mare de gaze arse, care trebuie extrase cu un sistem de extracție și filtrare stabil de performanță. Extracția gazelor arse din cuptoarele de topire este împărțită în aplicații calde și reci în funcție de temperatura gazelor arse extrase. Gazele de ardere fierbinți sunt produse în cuptoarele de topire a gazelor, cuptoarele cupola și cuptoarele rotative. Temperatura la ieșirea cuptorului este în jur de 350 până la 500 °C.
Extracție în timpul măcinării și lustruirii
11

Soluții de extracție pentru măcinare și lustruire


Extracția prafului abraziv este una dintre cele mai frecvente aplicații ale sistemelor de extracție și filtrare a aerului. Măcinarea produsului face parte din majoritatea instalațiilor de producție, nu numai în ingineria mecanică. În ingineria mecanică și auto, aplicăm cel mai adesea extracția mașinilor de rectificat pentru produse metalice, atunci când sudurile sunt măcinate înainte de vopsire. Măcinarea nu trebuie să fie doar un proces uscat, în care extragem particule uscate de praf, dar măcinarea utilizând o emulsie de răcire este adesea utilizată în prelucrarea CNC.
Extragerea în operațiuni alimentare
12

Soluții de extracție în operațiuni alimentare


Extracția de înaltă performanță în operațiunile alimentare este foarte importantă pentru a asigura un mediu de lucru curat. Praful răspândit liber în linia de producție poate fi o sursă de impurități și bacterii, care sunt complet nedorite în producția de alimente. Depozitele de praf alimentar în colțurile liniei pot crea un mediu exploziv și, astfel, periculos pentru lucrătorii din producție. Principalele aplicații ale extracției prafului alimentar sunt extracția prafului de zahăr, extracția prafului de făină, extracția în producția de condimente, extracția ambalajului produsului. Cea mai obișnuită aplicație de extracție în operațiunile alimentare este extragerea punctelor de cântărire a materialului și a buncărelor de amestec.
Extragerea prafului în carieră
13

Soluție de extracție a prafului în carieră


Extracția prafului în carieră asigură protecția mediului prin extracția prafului, dar asigură în principal curățarea fracțiilor individuale de piatră zdrobită de particulele de praf. Ceața de apă sub presiune utilizată anterior este un sistem eficient în reducerea răspândirii prafului în mediu, dar praful asociat cu ceața de apă ajunge înapoi în pietriș. Beneficiarii fracțiunilor de pietriș controlează astăzi, printre altele, cantitatea de praf rezidual - umplutură - în fracția de pietriș cumpărată, ceea ce crește cerințele pentru extragerea prafului uscat.
Aspirarea polizoarelor vibrante la șlefuirea chitului
14

Soluție de aspirație pentru polizoarele vibrante la șlefuirea chitului


Producem unități de filtrare de înaltă presiune pentru extragerea polizoarelor vibrante la șlefuirea chitului. Aspirarea polizoarelor vibrante constă în conectarea unui furtun de aspirație de înaltă presiune direct la duza polizorului vibrator. Etanșantul este aspirat prin șmirghel, care este deja echipat cu orificii de aspirație de la producător. Atunci când se utilizează aspirația cu etanșare a etanșantului direct din polizor, praful șlefuit nu se răspândește în spațiul cabinei de măcinare, ci este aspirat direct în unitatea de filtrare de înaltă presiune.
Pereți de aspirație pentru acoperire umedă și pulbere
15

Pereți de aspirație pentru acoperire umedă și pulbere


Pereții de extracție a vopselei sunt o parte integrantă a atelierelor de vopsire umedă și pulbere. Acestea asigură extragerea stropilor de vopsea și a substanțelor volatile eliberate din atelierul de vopsire sau din sala de producție. Pereții de aspirație sunt echipați cu mai multe etape de filtrare. Prima etapă de filtrare constă în lamele respirabile, care au sarcina de a captura picături umede de vopsea și de a asigura astfel uscarea lor. În cea de-a doua etapă a filtrării, folosim o lână filtrantă din pastă de filtru nețesută, care captează particulele de praf de vopsea. A treia etapă de filtrare folosește o țesătură nețesută cu particule de cărbune activ, care are sarcina de a captura substanțe COV.
Extracția de ceață de ulei și aerosoli
16

Soluție de extracție cu ceață de ulei și aerosoli


Extracția de ceață de ulei este o aplicație caracteristică prelucrării CNC folosind o emulsie de răcire. La prelucrarea cu scule de mare viteză, se eliberează o cantitate mare de energie termică și din acest motiv se folosește o emulsie de răcire atât pentru răcirea sculei, cât și a piesei de prelucrat. În mașina CNC, emulsia de răcire este pulverizată sub forma unui aerosol format din micro-picături ale emulsiei de răcire. În același timp, emulsia se evaporă datorită temperaturilor ridicate de prelucrare. Evaporarea emulsiei produce vapori de ulei. În absența extracției mașinii CNC, emulsiile și vaporii de ulei sunt răspândiți în sala de producție prin scurgeri în capacul mașinii. Extracția de ceață de ulei poate fi realizată local, unde fiecare mașină CNC este echipată cu propriul separator de ceață de ulei.
Filtrarea gazelor de ardere a cazanelor pe biomasă
17

Soluție de filtrare a gazelor de ardere a cazanelor pe biomasă


Îndepărtarea și filtrarea gazelor de ardere dintr-un cazan de cărbune sau biomasă este un subiect foarte important datorită cerințelor din ce în ce mai stricte pentru evacuarea poluanților solizi în aer. Majoritatea cazanelor cu biomasă acționate, în cea mai mare parte cu vechi producție, sunt echipate doar cu separatoare de cicloni sau multicicloni. Aceste tehnologii de captare a cenușii de gaze arse nu ating eficiența necesară de separare, iar cazanele depășesc astfel emisiile permise de TZL. Eliminarea prafului gazelor de ardere din cazanele cu biomasă este specifică apariției mari de produse ne-arse sub formă de particule ne-arse de rumeguș, scoarță sau așchii de lemn.

Exemple ale echipamentelor noastre în practică

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Suntem G&G filtration

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Mai multe despre noi

G&G filtration
filtrare pentru întreaga lume

G&G Výroba

Dispunem de mult mai mult! Citiți catalogul nostru