Aplicarea

Aspirarea polizoarelor vibrante la șlefuirea chitului

Aspirarea polizoarelor vibrante la șlefuirea chitului

Producem unități de filtrare de înaltă presiune pentru extragerea polizoarelor vibrante la șlefuirea chitului. Aspirarea polizoarelor vibrante constă în conectarea unui furtun de aspirație de înaltă presiune direct la duza polizorului vibrator. Etanșantul este aspirat prin șmirghel, care este deja echipat cu orificii de aspirație de la producător. Când se utilizează aspirația de înaltă presiune a etanșantului direct din polizor, praful șlefuit nu se răspândește în zona cabinei de măcinare, ci este aspirat direct în unitatea de filtrare de înaltă presiune.

Producem atât sisteme mici pentru extragerea unui polizor de etanșare vibrant, cât și sisteme centrale de înaltă presiune, care sunt utilizate pentru extragerea centrală a întregii cabine de măcinat, unde sunt aspirate până la 10 polizoare de etanșare în același timp. Extracția la presiune înaltă este utilizată și în atelierele de vopsea auto pentru extracția șlefuirii vopselei în timpul reparațiilor caroseriei. Sistemul de extracție a etanșantului este echipat cu o turbină de extracție cu vid ridicat, care este controlată de un convertor de frecvență în funcție de numărul de polizoare utilizate.
Aspirarea polizoarelor vibrante la șlefuirea chitului

Extracția vidului ridicat a polizoarelor


Producem unități de filtrare G&G Vacuum JET. Sunt unități de filtrare cu vid ridicat proiectate pentru sisteme centrale de aspirație pentru măcinarea etanșanților. Unitățile cu vid mare sunt proiectate pentru capacități de aspirație de la 200 m3/h până la 8000 m3/h la un vid total de până la -70 kPa. Filtrele sunt proiectate pentru praf fără risc de explozie și, atunci când sunt echipate cu o membrană de protecție, unitățile sunt proiectate pentru praf cu risc de explozie conform ATEX. Producem unități de filtrare Micro JET echipate cu o turbină cu vid ridicat pentru cele mai mici sisteme de extracție a etanșanților. Unitățile de filtrare sunt echipate cu regenerarea automată a mediului de filtrare prin intermediul aerului comprimat contracurent. Praful de chit separat se acumulează într-un recipient de colectare cu un volum de 20 până la 200 de litri în funcție de cerințele clientului sau în funcție de numărul de polizoare extrase.

Aspirarea polizoarelor vibrante la șlefuirea chitului


Extracția reparațiilor pieselor vopsite are loc în cabine închise cu o distribuție centrală a țevii de evacuare. Folosim țevi din oțel inoxidabil de înaltă presiune conectate prin cleme. La capetele individuale ale conductei de aspirație este instalată o supapă de închidere cu deschidere pneumatică. Clapeta este controlată prin preluarea aerului comprimat de la un polizor vibrator. De îndată ce muncitorul măcină, clapeta de închidere se deschide automat și râșnița este astfel conectată la aspirație. Prin conectarea unui polizor la aspirație, sistemul de filtrare își mărește automat puterea de aspirație. Dacă muncitorul încetează să folosească polizor, admisia de aer comprimat a polizorului va fi întreruptă, clapeta de închidere se va închide și unitatea de filtrare va reduce automat puterea de aspirație. Proiectăm și furnizăm sisteme profesionale pentru ateliere de vopsit și ateliere de șlefuit pentru linii continue în industria auto, producție sau reparații de vagoane și autobuze.

Contactează-ne

Hai să lucrăm împreuna


Dacă aveți de-a face cu achiziționarea sau reconstrucția unui sistem de extracție într-un atelier de măcinare sau vopsitorie, vă oferim cooperare în proiectarea și prelucrarea documentației de proiect, producerea unui sistem complet de extracție și implementarea întregii tehnologii de extracție. Vom fi fericiți dacă ne contactați.