Aplicarea

Extracția cu laser și plasmă

Extracția cu laser și plasmă

Prin extragerea fumurilor în timpul prelucrării cu laser sau cu plasmă a materialului, asigurăm extracția și filtrarea substanțelor nocive sub formă de vapori și vapori care sunt eliberați în timpul tăierii materialului. Sistemul de extracție este conectat la masa de extracție și asigură extragerea fumurilor de jos. La extragerea laserului și a plasmei, particulele de praf, particulele de material divizat și scânteile fac, de asemenea, parte din fumurile extrase.

Echipăm sistemul de filtrare cu un separator de scântei, ceea ce reduce riscul de ardere a unității de filtrare. Folosim unități de filtrare, fie cartuș, fie textile, echipate întotdeauna cu regenerare automată a mediului filtrant folosind aer comprimat. Atunci când se utilizează o etapă de filtrare secundară, este posibil să se returneze aerul filtrat extras din laser sau plasmă înapoi în sala de producție. Oferim extragerea de la mașinile de ardere nu numai a materialelor metalice, ci și de la tăierea plasticului, a pielii, a hârtiei sau a altor mașini de gravat cu laser.
Extracția cu laser și plasmă

Extragerea meselor de ardere


Mașinile cu laser CNC sunt deja echipate de producător cu mese care au o flanșă de conectare pentru dispozitivul de aspirație. Aceste tabele sunt împărțite în secțiuni de aspirație. Secțiunile individuale sunt deschise și închise automat în funcție de mișcarea portalului de ardere. Puterea de aspirație necesară este determinată de producătorul de laser sau plasmă și variază de la 2.500 m3/h la 10.000 m3/h, în funcție de designul și dimensiunea mașinii de ardere. Controlăm sistemul de filtrare prin legarea automată la procesul de ardere. Sistemul de filtrare pornește automat înainte de începerea arderii. La sfârșitul ciclului de ardere, sistemul de filtrare este oprit și regenerat automat.

Extracția cu laser și plasmă

Componente de evacuare pentru mașini de ardere


Sistemul de filtrare este echipat cu un separator de scântei amplasat în conducta de evacuare. În separatorul de scântei, scânteile aspirate și murdăria grosieră sunt separate înainte de a intra în dispozitivul de filtrare. Mediile de filtrare sunt fie cartușe de filtrare cu un material rezistent la temperaturi ridicate, fie furtunuri textile de filtrare. Alegem tipul de material filtrant și construcția filtrului în funcție de perspectiva funcționării tehnologiei filtrului și în funcție de posibilitățile spațiale pentru amplasarea unității de filtrare. Unitatea de filtrare este întotdeauna echipată cu regenerarea automată a mediului de filtrare prin intermediul aerului comprimat. Regenerarea are loc automat în raport cu căderea de presiune a filtrului. Ventilatorul de evacuare este situat pe partea aerului filtrat. Alegem clasa de presiune a ventilatorului în funcție de distanța dintre mașina de ardere și dispozitivul de filtrare. Cel mai adesea folosim ventilatoare cu o presiune de la 2500 Pa la 3500 Pa. Distribuim aerul filtrat în modul vară / iarnă, unde iarna aerul este returnat în spațiul holului, unde este distribuit în spațiu prin intermediul unui filtru secundar – un manșon filtrant. În timpul verii, aerul filtrat este suflat în mediul exterior.

Contactează-ne

Hai să lucrăm împreuna


Dacă aveți de-a face cu extracția unei mașini de tăiat cu plasmă sau laser, vă oferim cooperare sub forma experienței noastre de implementare bazată pe un portofoliu de unități de filtrare proprii. Vom fi fericiți dacă ne contactați.