Aplicarea

Extragerea de cabine de explozie și explozive

Extragerea de cabine de explozie și explozive

Rezolvăm extragerea prafului în cabine și explozive. Extracția prafului este o parte integrantă a acestui tratament de suprafață în timpul sablării, sablării sau sablării. Sablarea este un proces tehnologic de tratare a suprafeței diferitelor materiale, de obicei dure, prin jet de particule abrazive sub presiune. Oțel granulat S și granulat de oțel, nisip de siliciu, corindon, hârtie de vot, granule de oțel, granule din fontă albă sau microsfere de zgură sau ceramice sunt cel mai frecvent utilizate ca abrazive pentru materialele dure.

Motivul exploziei materialului este eliminarea impurităților de pe suprafața produsului sablat, astfel încât produsul să fie gata pentru vopsirea ulterioară. În timpul sablării, particulele de rugină, vopselele mai vechi și alte impurități sunt eliberate în zona de sablare. Aceste particule de praf sunt aspirate și separate prin intermediul unui sistem de filtrare. La sablarea produselor din aluminiu, praful de aluminiu poate fi aspirat, ceea ce poate forma un amestec exploziv cu aerul și, prin urmare, sistemul de filtrare este echipat și pentru aspirarea prafului exploziv.
Extragerea de cabine de explozie și explozive

Extragerea blasterelor suspendate și a tamburului


Sistemul de filtrare pentru aspirația tamburului sau blasterelor suspendate este echipat cu un ciclon de pre-separare pentru separarea și refolosirea abrazivului. Conductele care leagă blasterul, camera de pre-separare și unitatea de filtrare au un design cu pereți groși SKIII, deoarece extracția prafului din blasters conține o cantitate mare de particule de praf abrazive care pătrund în conductele de extracție și coatele. Echipăm întotdeauna unitatea de filtrare cu o cameră de pre-separare, care are sarcina de a separa particulele abrazive grosiere astfel încât mediul filtrant să fie protejat și durata de viață a acestuia să fie prelungită. Alegem mediul filtrant în funcție de posibilitățile spațiale ale locației dispozitivului de filtrare. Pentru extragerea blasterelor, folosim cel mai adesea unități de filtrare textile, care au o durată lungă de viață a mediului filtrant. Când utilizați din când în când blasterele, vă recomandăm să instalați o unitate de filtrare a cartușelor care îndeplinește sarcina necesară, este mai puțin costisitoare de investit, dar mediul filtrant trebuie schimbat mai des comparativ cu filtrele textile.

Extragerea de cabine de explozie și explozive

Extragerea camerelor de sablare


Camerele de sablare sunt utilizate pentru sablarea suprafeței produselor mari, cum ar fi piese turnate sau suduri mari. Camerele de sablare sunt, de asemenea, utilizate pentru decuparea mecanică a vopselei de piese mari, cum ar fi cadrele auto. Camera de sablare este un spațiu de sablare închis în care particulele abrazive sunt metan împotriva suprafeței prin intermediul aerului comprimat. Lucrătorul din camera de sablare este îmbrăcat într-un costum special și echipat cu o mască de respirație. Particulele de praf și impuritățile în timpul sablării sunt eliberate direct în spațiul cutiei de sablare. Din acest motiv, echipăm cabine de sablare cu un sistem eficient și performant de extracție și filtrare a aerului. Capacitățile de evacuare pentru cabine de sablare asigură un schimb mare de aer cu o frecvență de aproximativ 150 de ori pe oră. Când proiectăm extragerea cabinei de sablare, așezăm fantele de aspirație în partea inferioară a camerei și returnăm aerul filtrat în partea superioară a camerei. Proiectăm fluxul în interiorul cabinei de sablare de sus în jos, ceea ce are ca rezultat o purificare a aerului foarte eficientă în camera de sablare.

Contactează-ne

Hai să lucrăm împreuna


Dacă aveți de-a face cu extracția unui blaster sau a unei camere de sablare, vă oferim cooperare în cadrul proiectului, producției și instalării unui sistem de filtrare de calitate. Vom fi fericiți dacă ne contactați.