Aplicarea

Extragerea în operațiuni alimentare

Extragerea în operațiuni alimentare

Extracția de înaltă performanță în operațiunile alimentare este foarte importantă pentru a asigura un mediu de lucru curat. Praful răspândit liber în linia de producție poate fi o sursă de impurități și bacterii, care sunt complet nedorite în producția de alimente. Depozitele de praf alimentar în colțurile liniei pot crea un mediu exploziv și, astfel, periculos pentru lucrătorii din producție. Principalele aplicații ale extracției prafului alimentar sunt extracția prafului de zahăr, extracția prafului de făină, extracția în producția de condimente, extracția ambalajului produsului. Cea mai obișnuită aplicație de extracție în operațiunile alimentare este extragerea punctelor de cântărire a materialului și a buncărelor de amestec.

Extracția prafului alimentar poate fi rezolvată central prin intermediul unei unități centrale de filtrare și a conductelor către punctele individuale de praf. Sursele locale de praf pot fi extrase local folosind unități locale de filtrare mici. Unitățile de filtrare diferă în funcție de faptul dacă materialul separat este utilizat pentru o utilizare ulterioară în producția de alimente sau ajunge la deșeuri. Producem și furnizăm unități de filtrare și sisteme de aspirație complete într-un design din oțel inoxidabil, cu posibilitatea de a curăța și dezinfecta conducta de aspirație.
Extragerea în operațiuni alimentare

Extracția centrală a prafului alimentar


O unitate centrală și de filtrare este utilizată la extragerea centrală a prafului alimentar și este conectată la punctele individuale de praf printr-un sistem de conductă centrală de extracție. Conductele de aspirație sunt specifice în producția de alimente, deoarece se pune un mare accent pe posibilitățile de curățare și dezinfectare regulată. De preferință, folosim conducte din oțel inoxidabil cu conexiuni cu eliberare rapidă. Praful alimentar este extrem de exploziv, în principal praful de zahăr și făină. Prin urmare, sistemul central de evacuare trebuie să fie echipat cu elemente de siguranță pentru a elibera și a preveni transmisia unei explozii. Unitățile de filtrare care intră în contact cu produsul, care este utilizat în continuare pentru procesul de producție, sunt realizate din material certificat pentru utilizare în industria alimentară, inclusiv complet materialul filtrant și sigiliile.

Extragerea în operațiuni alimentare

Aspirarea căilor de transport a cerealelor


Folosim filtre cu puncte locale pentru aspirația rutelor de cereale, însămânțare și resturi. Folosind unități de filtrare punctuală, dispozitivele de redler, transportoarele cu șurub și elevatoarele sunt aspirate. Acesta este un sistem de filtrare, în care praful extras este returnat pe calea de transport a materialului. Aceste filtre nu sunt destinate să separe praful de produsul transportat, ci doar să îndepărteze praful de pe calea de transport. Filtrul punctual menține o presiune negativă în transportor și astfel aerul este aspirat în spațiul interior și astfel se împiedică răspândirea prafului în spațiul halelor de producție. Producem filtre punctuale G&G Local JET într-un design orizontal pentru îndepărtarea prafurilor și transportoare cu șurub și într-un design vertical pentru îndepărtarea ascensoarelor. Ieșirile filtrelor locale mici sunt de la 900 m3/h până la 7.000 m3/h.

Contactează-ne

Hai să lucrăm împreuna


Dacă intenționați reconstrucția aspirației rutelor de transport sau implementarea extracției prafului alimentar, vă oferim cooperare în crearea de studii, documentația proiectului, producerea tehnologiei de filtrare și implementarea completă a sistemului de eliminare a prafului. Vom fi fericiți dacă ne contactați.