Aplicarea

Extragerea operațiunilor de reciclare

Extragerea operațiunilor de reciclare

Rezolvăm problema extracției operațiunilor de reciclare. Reciclarea materialelor este un proces de gestionare a deșeurilor care duce la reutilizarea acestuia. În procesul de reciclare, materialul de intrare este întotdeauna împărțit tehnologic în deșeuri neutilizabile și materie primă de producție, care este utilizată pentru procesarea ciclică ulterioară. O cantitate mare de praf însoțește practic întregul proces de reciclare, de la primirea materialului până la ambalarea produsului produs.

Extragerea operațiunilor de reciclare

Cum diferă extracția reciclării de alte operațiuni?


Extragerea instalațiilor de reciclare este o neomogenitate foarte specifică a prafului extras. Un exemplu este dat pentru extragerea reciclării deșeurilor municipale. Deșeurile municipale variază în funcție de tendințe și anotimpuri. În timpul iernii, o cantitate mare de cenușă este o parte a deșeurilor municipale, în timpul verii nu există cenușă în deșeuri. Prin urmare, sistemul de extracție trebuie să fie reglabil și reglabil pentru diferitele stări de funcționare ale liniei de reciclare. Ca parte a prafului extras, pungile de plastic și alte fracțiuni ușoare de ambalaje și folii de hârtie intră, de asemenea, în sistemul de extracție. Pungile de plastic cu aspirație cauzează probleme în unitățile de filtrare, unde acestea tind să înfunde spațiul dintre furtunurile filtrului și la regenerarea colmatării buncărului de filtrare. Materialele plastice, hârtia și foliile au o tendință extremă de a forma bolți în buncărele unităților de filtrare și astfel unitatea de filtrare este inundată de deșeuri. Ca măsură împotriva pătrunderii foliilor și pungilor în filtru, instalăm separatoare rotative în fața unității de filtrare, care asigură separarea acestor particule de aerul extras. Pungile și foliile se termină apoi sub un separator rotativ unde sunt descărcate într-o presă sau recipient și numai particulele de praf continuă în unitatea de filtrare.

Extragerea operațiunilor de reciclare

La ce trebuie să fii atent când extragi instalațiile de reciclare?


Cel mai important lucru este să înțelegeți bine linia înainte de a implementa extracția. Discutați despre funcția fiecărei mașini și proiectați dispozitivul de aspirare și puterea de aspirație potrivite pentru aceasta. Nimic nu trebuie uitat, de la primirea de materiale, puncte de umplere, revărsări de benzi transportoare, concasoare, sortatoare, granulatoare. Fiecare parte tehnologică trebuie extrasă în mod propriu și specific, astfel încât produsul să nu fie extras în loc de praf nedorit. Chiar și un punct de aspirație proiectat necorespunzător sau slab reglementat poate însemna o pierdere semnificativă a produsului final.

Atmosferele explozive nu trebuie uitate. Deoarece nu este posibil să se definească cu precizie materialul de intrare, este necesar să se presupună că materialul explozibil poate fi aspirat și să se adapteze întreaga tehnologie la această stare.

Umiditatea mediului de aspirație nu trebuie uitată. Mai ales iarna, aerul umed se poate condensa pe pereții filtrului și a buncărului din interiorul conductelor și al echipamentului de filtrare. Condensatul determină înghețarea șinelor de alimentare rotative și a materialului din buncăr. Pentru a preveni condensul, sistemul de filtrare și conducta de aspirație trebuie să fie izolate termic, iar buncărul să fie echipat cu încălzire.

Contactează-ne

Hai să lucrăm împreuna


Dacă aveți de-a face cu proiectarea, construcția sau optimizarea operațiunilor de reciclare, vom fi bucuroși să cooperăm cu dvs. în ceea ce privește furnizarea de tehnologie de îndepărtare de calitate și fiabilă. Vom fi fericiți dacă ne contactați.