Aplicarea

Extragerea prafului în carieră

Extragerea prafului în carieră

Extracția prafului în carieră asigură protecția mediului prin extracția prafului, dar asigură în principal curățarea fracțiilor individuale de piatră zdrobită de particulele de praf. Ceața de apă sub presiune utilizată anterior este un sistem eficient în reducerea răspândirii prafului în mediu, dar praful asociat cu ceața de apă ajunge înapoi în pietriș. Beneficiarii fracțiunilor de pietriș controlează astăzi, printre altele, cantitatea de praf rezidual – umplutură – în fracția de pietriș cumpărată, ceea ce crește cerințele pentru extragerea prafului uscat.

În cariere, îndepărtarea prafului are loc nu numai prin conectarea conductei centrale de aspirație la flanșele capacelor, dar fracțiile individuale de material pot fi pulverizate prin suflare folosind un ventilator separat și un sistem de duze și duze de aspirație. O astfel de aplicație poate fi implementată și cu soluții existente în cariere deja stabilite. Purificarea fracției agregate din materialul de umplutură nedorit are loc prin instalarea duzelor de suflare la deversarea fracției rezultate. Principalele tehnologii de îndepărtare a prafului în carieră sunt extragerea de la concasoare, extragerea de la sortatoare, extragerea deversorilor de benzi transportoare, extragerea duzelor de umplere. Pentru extragerea și filtrarea prafului în cariere, folosim unități de filtrare cu regenerarea mediului filtrant prin intermediul unui ventilator de înaltă presiune, astfel încât să nu fie necesară implementarea unei surse de aer comprimat pentru regenerare. Umplutura separată este transportată de un set de transportoare cu șurub la o buncără de umplere, care este echipată cu o duză de umplere pentru expedierea fără praf a umpluturii la camion.
Extragerea prafului în carieră

Filtru de îndepărtare a carierei


Filtrul G&G Fan BAG este un dispozitiv de filtrare conceput pentru îndepărtarea carierelor, a instalațiilor de ambalare și a operațiunilor în care aerul comprimat nu este disponibil pentru regenerare. Filtrul este ideal pentru filtrarea prafurilor uscate, nelipicioase. Regenerarea mediului filtrant este asigurată de un cărucior glisant automat, care se află pe partea curată a filtrului. Căruciorul de regenerare asigură curățarea rândurilor individuale de buzunare de filtrare, așezate una peste alta. Sursa aerului de regenerare este un ventilator de înaltă presiune, care este situat pe tavanul dispozitivului de filtrare. Regenerarea are loc online în timpul funcționării. Când se atinge poziția finală, camionul continuă ciclul de regenerare. După oprirea filtrului, are loc decelerarea regenerării, atunci când căruciorul de regenerare finalizează două cicluri de regenerare și parchează în poziția de parcare în afara zonei elementelor filtrante. Elementele filtrante sunt buzunare plate orizontale, care sunt atașate în carcasa filtrului din față și din spate. O conexiune cu arc asigură o conexiune strânsă atunci când este montat buzunarul filtrului. Dispozitivul de filtrare pentru îndepărtarea prafului este dotat cu o cameră de pre-separare, care asigură o distribuție uniformă a debitului în interiorul unității de filtrare și un raport de 60/40%. 60% din aerul de admisie este furnizat în carcasa filtrului din partea superioară a filtrului și 40% din aer în partea inferioară a filtrului. În același timp, particulele grosiere sunt separate direct în camera de pre-separare, care cad liber în buncăr și nu intră în contact cu elementele filtrante. Avantajul buzunarelor plate pentru filtru este raportul excelent dintre suprafața filtrului vz. dimensiunea casetei de filtrare.

Contactează-ne

Hai să lucrăm împreuna


Dacă pregătiți implementarea sau reconstrucția extracției filtrelor în carieră, oferim cooperare în dezvoltarea documentației proiectului, producerea și instalarea tehnologiei de filtrare și un serviciu complet de implementare sub formă de producție și implementare a conductelor de extracție și a conexiunilor electrice. Vom fi fericiți dacă ne contactați.