Aplicarea

Extragerea rumegușului în timpul prelucrării lemnului

Extragerea rumegușului în timpul prelucrării lemnului

Extracția rumegușului în timpul prelucrării lemnului este o parte integrantă a producției oricărui produs din lemn. La prelucrarea lemnului brut, rumegușul este umed și greu, iar metoda de extracție a acestora și prelucrarea ulterioară este diferită de extracția rumegușului uscat. În producția de lemn, sunt adesea utilizate atât extractoare mobile mici de rumeguș pentru mașini de prelucrare a lemnului cu un singur scop, cât și sisteme centrale de extracție a rumegușului. Prelucrarea ulterioară a rumegușului are, de asemenea, o prioritate din ce în ce mai mare.

Depozitarea rumegușului în siloz pentru nevoile propriei camere de cazan sau brichetarea rumegușului pentru revânzare. Compania noastră proiectează și produce mici extractoare mobile de rumeguș, ventilatoare de transport, unități de filtrare pentru extragerea centrală a rumegușului, silozuri pentru depozitarea rumegușului și podele hidraulice pentru îndepărtarea rumegușului din buncărele de rumeguș din beton și așchii de lemn.
Extragerea rumegușului în timpul prelucrării lemnului

Extragerea centrală a rumegușului


Când proiectăm extracția centrală de rumeguș, încercăm întotdeauna să înțelegem funcția mașinilor individuale și utilizarea acestora în timpul orelor de lucru. Capacitățile de extracție necesare sunt, în majoritatea cazurilor, determinate de producătorul mașinilor pentru prelucrarea lemnului. Proiectăm o conductă centrală de aspirație pentru o viteză de curgere cuprinsă între 18 și 23 m / s. Pentru mașinile care sunt utilizate mai rar în timpul producției, instalăm supape de închidere și supape de poartă, astfel încât această mașină să poată fi deconectată de la sistemul central de extracție și astfel să economisească puterea de extracție pentru alte – utilizarea activă a mașinii. Producem unități de filtrare pentru extracție centrală, fie suprapresiune, fie subpresiune. Folosim filtre de suprapresiune în cazurile în care aspirația centrală conține mai multe ramuri de aspirație de lungimi diferite și necesități diferite de presiune. În cazul extracției prin suprapresiune, toate ramurile de extracție au propriul ventilator de transport, care se deschide în unitatea de filtrare. Unitatea de filtrare este un loc în care suprapresiunile de la ventilatoarele individuale sunt egalizate, în timp ce fiecare ramură de aspirație are o presiune negativă diferită în funcție de presiunea de ieșire a ventilatorului. Aceasta este diferența de bază față de un filtru de vid. În cazul unui filtru de vid, un ventilator central mare este situat pe partea curată a filtrului și asigură tirajul central și vidul în sistemul de extracție a rumegușului. Toate ramurile de aspirație au același vid aici. Sistemul de vid este potrivit pentru extragerea mașinilor de prelucrare a lemnului distribuite uniform. Avantajul sistemului de vid este eficiența mai mare a ventilatorului folosit și consumul de energie electrică rezultat.

Extragerea rumegușului în timpul prelucrării lemnului

Extractoare locale pentru extragerea rumegușului


Producem extracte mobile puternice pentru extracția locală a mașinilor pentru prelucrarea lemnului. Unitățile de filtrare se află în proiectarea extractoarelor mobile de rumeguș, într-un design industrial masiv. Ventilatorul de transport al evacuării este fabricat din oțel, rezistent pe termen lung la efectele de abraziune a rumegușului și a bărbieritului epuizat. Partea de filtrare este proiectată cu o intrare în partea superioară a sacului de filtrare, care asigură condiții ideale pentru separarea prafului separat. Cu fluxul de aer de sus în jos, particulele de praf și rumegușul sunt transportate în punga de colectare. Unitățile de filtrare G&G Wood BAG sunt asistenți performanți în ateliere de tâmplărie și mașini de prelucrare a lemnului cu un singur scop. Producem extractoare mobile de rumeguș în variante cu o capacitate de extracție de 1800 m3/h, 3000 m3/h, 5000 m3/h și 7000 m3/h.

Contactează-ne

Hai să lucrăm împreuna


Dacă planificați implementarea extracției rumegușului, atât a sistemului de filtrare mobil, cât și a celui central, vă oferim cooperare sub formă de consultare, elaborare a documentației proiectului, producerea unităților de filtrare și implementarea efectivă. Vom fi fericiți dacă ne contactați.