Despre noi

Asigurăm protecția mediului înconjurător și al celui de lucru

Tehnologiile noastre sprijină protecția mediului înconjurător, datorită eficienței ridicate a procesului de filtrare și a disipării reduse a particulelor de praf reziduale, după filtru. Datorită tehnologiilor noastre, sprijinim menținerea unui mediu de lucru curat, în interiorul halelor de producție.

Cunoaștem aspectele privind filtrarea prafului și ne face plăcere să căutăm soluții. Oferim o abordare modernă, într-un domeniu specific și complex, care necesită un profesionalism ridicat și o experiență bogată. Vă oferim cu drag ajutorul, privind propunerea unei soluții tehnice și recomandarea produselor noastre, cu scopul de a face față împreună la cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Radek Veselý

G&G filtration s.r.o.

Societatea noastră se specializează în fabricarea sistemelor de aspirare și de filtrare a aerului pentru aplicații industriale. Dezvoltăm și fabricăm o gamă largă de echipamente de filtrare și componente pentru sistemele de aspirare industrială. Inovăm permanent produsele noastre, astfel încât să ținem pasul cu procesele de producție din ce în ce mai complexe și cu cerințele în creștere ale clienților. Acordăm o atenție deosebită eficienței soluțiilor oferite, din punctul de vedere al eficienței sistemelor de filtrare și al economiei în exploatarea acestora. Ne specializăm pe fabricarea echipamentelor de filtrare textile, prin folosirea materialelor textile de filtrare nețesute și a filtrelor ceramice, pentru utilizarea în cadrul aplicațiilor speciale, în care există pericolul de deteriorare a agentului de filtrare, datorită efectelor temperaturii ridicate sau ale arderii. Asortimentul nostru este completat de silozuri pentru depozitarea rumegușului și a biomasei, de separatoare ciclonice și de alte componente necesare instalării tehnologiei de desprăfuire.

Care sunt principiile noastre

Valorile noastre

Soluții la cheie, tocmai pentru dvs.

Fiecare aplicație are specificul ei. Din acest motiv, fiecare proiect este abordat în mod individual cu un grad mare de responsabilitate.

Beneficii privind mediul înconjurător și mediul de lucru

Tehnologiile noastre sprijină protecția mediului înconjurător și, de asemenea, contribuim la menținerea unui mediu de lucru curat în interiorul halelor de producție.

Costuri de exploatare și fiabilitatea tehnologiei

Declarăm fiabilitatea tehnologiei livrate și o durată lungă de viață a agentului de filtrare. Un aspect important este nu numai prețul de achiziție, ci și costurile de exploatare și de service.

Corespunzător, complet și la timp

Singura cale pentru o colaborare de succes este construirea unor relații puternice, bazate pe îndeplinirea îndatoririlor de către ambele părți contractuale.

Proiectare

Ofertare

Vânzare

Tehnologiile noastre de aspirare își găsesc utilizarea, practic, în toată gama de procese de producție industriale. Începând cu fabricarea hârtiei, continuând cu unitățile de prelucrare a lemnului și industria auto, până la turnătorii și metalurgie. Fiecare aplicație de filtrare necesită soluții specifice și aduce cu sine experiențe și cunoștințe noi.

Un factor important este, pentru noi, și răspunsul obținut de la partenerii noștri comerciali, sub forma unor cerințe specifice sau a unor recomandări tehnice privind produsele instalate. Fără o colaborare strânsă cu partenerii noștri, ar fi imposibilă perfecționarea și dezvoltarea în continuare a produselor noastre. Suntem convinși de faptul că doar o dezvoltare și o perfecționare continue reprezintă singura cale de a merge înainte.

G&G Výroba
G&G Filter

Realizăm

G&G filtration, s.r.o. este o societate de producție. Toate instalările sunt efectuate de către partenerii noștri comerciali. Scopul nostru strategic este lărgirea continuă a rândurilor de parteneri comerciali, cărora le oferim produsele noastre pentru realizărilor lor proprii. Produsele noastre sunt supuse inovației, în funcție de partenerii noștri. În funcție de cerințele pieței, dezvoltăm produse noi. Suntem convinși de faptul că lucrurile cele mai bune pe care le putem oferi sunt infrastructura de producție de calitate ridicată și know-how-ul. Partenerii noștri sunt societăți de instalare profesionale, care asigură instalarea și un service profesional al echipamentelelor noastre.

Dezvoltăm

Centrul nostru de dezvoltare și proiectare se află la Brno. Departamentul de proiectare pregătește toată documentația de fabricație în format 3D. Folosim software-ul Solidworks, cu ajutorul căruia avem posibilitatea de a stabili cu exactitate parametrii necesari, precum greutatea tehnologiei, punctele de sarcină sau centrul de greutate al echipamentelor. Departamentul de proiectare este implicat și în cazul unor propuneri de echipamente de filtrare atipice, astfel încât să poată fi puse în practică și în cazul unor spații de exploatare limitate. Proiectanții noștri lucrează atât la dezvoltarea unor produse noi, cât și la aplicarea recomandărilor din partea clienților și a partenerilor noștri, cu privire la documentația de producție existentă.

Fabricăm

Produsele noastre sunt asamblate în hala de producție proprie. Fiecare produs, indiferent de mărimea acestuia, este compus din câteva unități, cu sute de componente. Fiecare piesă este prevăzută cu cod QR, din cauza optimizării procesului de producție, cu identificarea amplasării în cadrul produsului și a desenului de montaj. Datorită cunoștințelor perfecte privind componentele individuale, avem posibilitatea de a asambla foarte eficient produsul concret. Componentele individuale ale produselor există în depozit, motiv pentru care avem capacitatea de a reacționa repede la orice solicitare de asamblare a oricărui produs, într-un termen scurt.

Unde ne puteți găsi

Czech republic

centrul de dezvoltare și proiectare
reprezentanță vânzări principală pentru UE

G&G filtration CZ, s.r.o.
Hrubínova 1903/9
664 51 Šlapanice
[email protected]

Slovakia

Unitate de producție
G&G filtration, s.r.o.
Hviezdoslavova 901
034 95 Likavka (SK)
[email protected]

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.