Mapa partnerů G&G

Hledáme nové obchodní partnery z celé Evropy

Avantajele noastre

Proč s námi spolupracovat

Produse profesionale pentru proiectele dvs.

Inovăm permanent produsele noastre, în funcție de sugestiile partenerilor noștri.

Documente de proiectare în 3D și 2D

Pentru produsele noastre, punem la dispoziție toate documentele în format 2D și 3D, în scopul încorporării acestora în proiectele dvs.

Livrare rapidă

Procedăm la optimizarea proceselor de producție, pentru a vă putea livra produsul în cel mai scurt timp.

Suport și consultanță tehnică

Fiecare aplicație necesită produsul său specific, iar noi vă ajutăm cu drag la alegerea acestuia.

Cum puteți deveni partenerul nostru?

În cazul în care ați fost impresionat de produsele prezentate de noi și activați în domeniul creării sistemelor de aspirare și de filtrare, va fi onoarea noastră să demarăm o colaborare cu dvs. Pentru aplicațiile dvs. vă vom oferi un suport tehnic și constructiv complet. Pentru un sistem de desprăfuire concret, vă vom ajuta să alegeți produsul cel mai avantajos din punct de vedere tehnic, astfel ca proiectul dvs. să fie fiabil pe termen lung și să îndeplinească cele mai exigente cerințe ale clienților dvs. În scopul demarării colaborării noastre, vă rugăm să ne contactați, pentru a putea stabili o întâlnire, în cadrul căreia vom discuta posibilitățile și regulile colaborării noastre.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.