Aspirarea atelierului de sudură

Partner: Aspirarea atelierului de sudură

Realizări de referință privind tehnologia de aspirare a atelierelor de sudură, cu ajutorul echipamentelor de filtrare G&G Jet BAG din producția noastră.

În cadrul aplicațiilor de aspirare a atelierelor de sudură, garantăm durata lungă de viață a agentului de filtrare, pentru minimum 3 – 5 ani de exploatare a echipamentului de filtrare. Filtrul este echipat cu o unitate de comandă inteligentă pentru regenerare, care economisește costurile cu aerul comprimat.

Pentru aspirarea atelierelor de sudură pot fi utilizate mai multe tipuri de echipamente de filtrare. Filtre cartuș, filtre textile și filtre lamelare.

Este o mare satisfacție pentru noi faptul că un client poate alege tehnologia atât din punctul de vedere al costurilor de achiziție, cât și al costurilor de exploatare. Filtrele noastre textile asigură, în cadrul aplicațiilor de aspirare a atelierelor de sudură, o durată lungă de viață a agentului de filtrare. În comparație cu filtrele cartuș, durata de viață este de aprox. 5–10x mai mare. În comparație cu filtrele lamelare, filtrele noastre textile prezintă o pierdere de presiune mai mică în exploatare, fapt care influențează consumul total de energie electrică pentru ventilatorul folosit.

Echipamentul nostru de filtrare G&G Jet BAG pentru aplicațiile de aspirare a atelierelor de sudură este prevăzut cu furtunuri textile plate, care sunt regenerate în mod automat cu ajutorul aerului comprimat. Construcția filtrului este realizată astfel încât aerul aspirat să treacă prin dulapul de filtrare, în direcția în jos. Circulația propusă ajută la transportul prafului separat în direcția buncărului de golire și reduce pierderile de presiune ale agentului de filtrare. Regenerarea agentului de filtrare este controlată printr-o unitate de comandă inteligentă, care pornește regenerarea numai în cazul creșterii pierderii de presiune. În cazul unor pierderi mici de presiune, echipamentul de filtrare nu produce regenerarea și, astfel, economisește costurile cu aerul comprimat. Odată cu creșterea pierderii de presiune, crește și intensitatea procesului de regenerare cu ajutorul impulsurilor de aer comprimat. Realizarea proiectului a fost asigurată, din postura de antreprenor general, de către societatea noastră parteneră.

Echipamente de filtrare pentru aspirarea atelierelor de sudură

Echipamentul de filtrare G&G Jet BAG pentru aplicația de aspirare a atelierelor de sudură este avantajos pentru exploatator, prin costurile reduse privind înlocuirea agentului de filtrare și prin durata lungă de viață a furtunurilor de filtrare. Ca agent de filtrare sunt folosite furtunuri de filtrare plate, din material textil nețesut, cu densitatea superficială de minimum 500 g/m2. Ca producător, garantăm, în cadrul aplicației de aspirare a atelierelor de sudură, o durată lungă de viață a agentului de filtrare, de minim 22.000 de ore de exploatare. Pentru aspirarea în industria auto, în cazul sudării tablelor cu grăsime, este necesară instalarea unei stații de dozare a sorbentului, înainte de echipamentul de filtrare. Stația de sorbent asigură dozarea sorbentului CaOH2 în conductele de aspirare înaintea filtrului. Acest sistem produce uscarea grăsimii din particulele de praf și mărește capacitatea de regenerare a filtrului.

Echipamentele de filtrare folosite G&G Jet BAG 12-6-20-55 pot fi găsite în cadrul catalogului nostru aici.

Odsávání svařovacího kouře filtrace svařovny odsávání kouře

převoz filtru filtr ve svařovně

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.