Aspirarea căilor de transport a cerealelor

Aceasta este o soluție specifică pentru aspirația căilor de transport a amestecurilor de cereale și furaje folosind filtre cu punct local. Unitățile de filtrare în proiectare orizontală sunt utilizate pentru îndepărtarea transportoarelor cu lanț - redlers. Filtrele într-un design vertical sunt utilizate pentru îndepărtarea ascensoarelor. Toate filtrele utilizate erau de tipul G&G Local JET plasate direct pe transportoarele aspirate.

Dispozitivul de filtrare G&G Local JET este o unitate de filtrare echipată cu regenerarea automată a mediului filtrant din material nețesut prin intermediul aerului comprimat contracurent. Durata de viață a mediului filtrant mai mult de 10.000 de ore de funcționare, fără a fi necesară nicio curățare manuală. Mediile de filtrare sunt mâneci plate, netede, din țesătură nețesută, cu o greutate de bază de 550 g / m2. Mediul filtrant nu conține pliuri în care s-ar depune praf și este foarte rezistent mecanic la rupere sau abraziune. Valoarea zborului rezidual al particulelor de praf pe evacuare este în intervalul 1 – 3 mg / m3. Ventilatorul de evacuare poate fi echipat cu un amortizor de zgomot circular la ieșire, astfel încât să reducă sarcina de zgomot de la dispozitivul de filtrare. Evacuarea prafului este condusă înapoi în calea materialului.

Un total de 13 unități de filtrare JET G&G Local au fost utilizate pentru aspirație. Au existat 7 filtre orizontale pentru eliminarea prafurilor și 6 filtre verticale pentru eliminarea prafului lifturilor.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.