Aspirarea căilor superioare de transport ale silozului de cereale

Partner: Aspirarea căilor superioare de transport ale silozului de cereale

Am implementat un sistem central de evacuare cu conectarea a 13 bucăți de puncte de îndepărtare a drumurilor superioare ale silozului de cereale. Unitatea de filtrare este dimensionată pentru o capacitate de aspirație de 13 x 883 m3 / h => 11481 m3 / h.

Filtrul este utilizat de tipul G&G Jet BAG cu regenerare automată a mediului filtrant prin intermediul aerului comprimat. Întregul sistem de aspirație este rezolvat în conformitate cu cerințele legislative ale ATEX – extracția prafului de explozie. Dispozitivul de filtrare este echipat cu un dispozitiv de relief cu certificare pentru eliberarea unei unde de presiune în interiorul holului. Nu a fost necesar să se rezolve penetrările prin placarea exterioară a clădirii. În linia de aspirație este instalată o supapă anti-retur cu clapeta B, care împiedică propagarea undei de retur în tractul de aspirație în caz de explozie. Evacuarea prafului din filtru este rezolvată printr-un alimentator rotativ cu o linie către conducta de praf existentă. Evacuarea aerului filtrat este condusă în mediul exterior.

Implementarea a inclus, de asemenea, demontarea tehnologiei de filtrare existente, care nu mai sunt utilizate, inclusiv demontarea tuturor conductelor originale de evacuare. Tehnologia de aspirație a fost implementată la ultimul etaj al silozului de cereale și a fost necesară asamblarea unității de filtrare numai la fața locului datorită dimensiunilor reduse ale orificiului de montare.

Descrierea dispozitivului de filtrare

Unitățile de filtrare G&G Jet BAG sunt unități de filtrare textile echipate cu regenerarea automată a mediului filtrant prin intermediul aerului comprimat în contracurent. Din experiența din aplicații individuale, durata de viață a mediului filtrant atinge peste 20.000 de ore de funcționare, fără a fi necesară nicio curățare manuală. Mediile de filtrare sunt mâneci plate, netede, din țesătură nețesută, cu o greutate de bază de 550 g / m2. Mediul filtrant nu conține falduri în care s-ar depune praf. În același timp, este foarte rezistent mecanic la rupere sau abraziune. Valoarea zborului rezidual al particulelor de praf variază de la 0,25 mg / m3 la 5 mg / m3, în funcție de praful extras. Dispozitivul de filtrare este echipat fie cu un coș de gunoi cu un volum de 50 de litri, fie cu un depozit de deșeuri printr-un alimentator rotativ către BIG-BAG, sau într-un design în funcție de cererea specifică. De asemenea, producem filtre G&G Jet BAG într-un design pentru extragerea prafului exploziv.

Partenerul de implementare pentru această referință a fost V-Dusting.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.