Aspirarea prafului de carbon

Partner: Aspirarea prafului de carbon

Este o referință semnificativă privind aspirarea prafului de carbon. Se utilizează echipamentele noastre textile, de filtrare cu regenerare automată a agentului de filtrare cu ajutorul aerului comprimat, în varianta de aspirare a prafurilor explozive. Returnarea aerului filtrat înapoi în spațiul de exploatare.

Proiectul nostru include fabricarea și livrarea echipamentului de filtrare, pentru aspirarea prafului de carbon. Tipul de filtru folosit este G&G Jet BAG. Echipamentul de filtrare este destinat amplasării în aer liber, fără necesitatea unui acoperiș. Filtrul este prevăzut cu regenerare automată a agentului de filtrare (furtunuri textile plate), cu ajutorul impulsurilor de aer comprimat. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu un buncăr de golire a materialului filtrat, cu un recipient de captare cu volumul de 50 litri. În varianta de aspirare a prafului exploziv, echipamentul de filtrare este prevăzut cu membrane de siguranță, amplasate astfel încât să direcționeze valul de presiune în sus. Instalarea echipamentului de filtrare a fost realizată de către unitatea noastră de montare G&G filtration CZ, s.r.o. în colaborare cu societatea parteneră V-Dusting, s.r.o.

Echipamente de filtrare

Pentru aspirarea prafului de carbon, am ales echipamentul de filtrare de tip G&G Jet BAG. Este vorba despre un echipament de filtrare producție proprie, prevăzut cu furtunuri textile plate, cu regenerare automată a agentului de filtrare cu ajutorul aerului comprimat. Regenerarea automată este prevăzută cu o unitate de comandă inteligentă, care asigură procesul de regenerare numai în cazul unei valori mai ridicate a pierderii de aer, la nivelul agentului de filtrare. Sistemul de regenerare asigură o alimentare optimă cu aer comprimat, în funcție de contaminarea filtrului, ceea ce produce economii semnificative ale costurilor pentru aer comprimat. În cadrul aspirării prafului exploziv, echipamentul de filtrare este prevăzut cu un dulap rezistent la presiune, un agent de filtrare antistatic, cu cleme ale furtunurilor de filtrare din material inoxidabil, cu membrane de siguranță și clapă de retur B-Flap la nivelul conductelor de absorbție. Conexiunile conductelor între ventilator și unitatea de filtrare sunt în variantă rezistentă la presiune, la fel ca și conductele dintre unitatea de filtrare și clapa de retur B-Flap.

Durata de viață garantată de noi a agentului de filtrare este de minim 3–5 ani de exploatare a echipamentului de filtrare. Urmărim ca, prin instalarea tehnologiei noastre de filtrare, să nu rezulte pentru client costuri de exploatare nejustificate, cauzate de necesitatea înlocuirii frecvente a agentului de filtrare.

G&G Jet BAG se găsește în catalogul nostru aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.