Aspirarea prafului din atelierele de polizare

Partner: Aspirarea prafului din atelierele de polizare

Referința folosirii echipamentului nostru de filtrare G&G Jet BAG pentru aspirarea și filtrarea prafului din atelierele de polizare.

Unitățile noastre de filtrare ating, în cadrul procesului de filtrare a prafului de polizare, o durată lungă de viață a agentului de filtrare, iar costurile de înlocuire a acestuia sunt reduse.

Livrarea noastră include fabricarea și furnizarea echipamentului de filtrare G&G Jet BAG, pentru aplicația privind aspirarea prafului din atelierele de polizare. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu regenerarea automată a agentului de filtrare, cu ajutorul aerului comprimat. Agentul de filtrare sunt furtunurile de filtrare plate, din material textil nețesut. Aspirarea este asigurată de un ventilator radial de presiune mare, cu eficiență ridicată. Echipamentul de filtrare G&G Jet BAG pentru aplicația privind aspirarea prafului în atelierele de polizare asigură o performanță de aspirare continuă și dispune de o durată lungă de viață a agentului de filtrare – în cazul unei exploatări în două schimburi, este de minim 5 ani. Am furnizat echipamentul de filtrare pentru partenerul nostru, societatea GreMi KLIMA, s.r.o.

Specificul unității de filtrare

Echipamentul de filtrare G&G Jet BAG, pentru separarea prafului de polizare, este prevăzut cu o cameră de preseparare, care asigură separarea prafului de polizare brut, pentru a evita deteriorarea agentului de filtrare. Sistemul de regenerare este amplasat în partea superioară a echipamentului de filtrare, astfel încât conductele de ieșire a aerului filtrat să poată fi conectate la partea inferioară a dulapului de filtrare. Această configurație a sistemului de regenerare ajută la regenerarea agentului de filtrare, iar unitatea de filtrare dispune de o pierdere mai mică de presiune, în cadrul exploatării filtrului. Regenerarea unității de filtrare este prevăzută cu o unitate de comandă inteligentă, care reacționează la mărimea pierderii de presiune în cadrul unității de filtrare. În cazul în care pierderea de presiune a filtrului este scăzută, regenerarea este oprită. La creșterea pierderii de presiune a filtrului, crește și intensitatea regenerării cu ajutorul aerului comprimat. Unitatea de filtrare produce economii privind aerul comprimat pentru regenerarea filtrului, în comparație cu sistemele de comandă a regenerării folosite în mod convențional.

În cazul aspirării prafului din ateliere de polizare, are loc absorbția unor particule de praf foarte fine, dar și a prafului de polizare brut, care produce uzura abrazivă a conductelor de aspirare. Pentru instalare a fost folosit un sistem de conducte de aspirare în varianta sudată, cu pereți cu grosime egală, astfel încât să fie reduse efectele uzurii abrazive cauzate de praf.

În cadrul catalogului nostru, filtrele de tip Jet BAG pot fi găsite aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.