Aspirarea prafului în cadrul fabricării peleților

Partner: Aspirarea prafului în cadrul fabricării peleților

Este o referință importantă a utilizării filtrului nostru VAC pentru filtrarea aerului, în cadrul producției de peleți.

Filtrul folosit este prevăzut cu un sistem de regenerare duală, cu ajutorul scuturării prin vibrații și al regenerării cu ajutorul aerului comprimat. Regenerarea duală economisește aerul comprimat al exploatatorului.

Livrarea noastră include fabricarea și realizarea echipamentelor de filtrare pentru aspirarea prafului, a rumegușului și a materialului lemnos, în cadrul unității de fabricare a peleților. Echipamentul de filtrare este la suprapresiune, fiind prevăzut cu un sistem de regenerare duală cu ajutorul scuturării prin vibrații și cu ajutorul aerului comprimat. Regenerarea duală economisește aerul comprimat al exploatatorului. Clientul a realizat cu forțe proprii instalarea echipamentului de filtrare, doar sub supravegherea șefului nostru de montaj.

Echipamente de filtrare:

A fost utilizat echipamentul de filtrare G&G Jet VAC, producție proprie. Acest echipament de filtrare este destinat, prin construcția sa, tocmai procesului de aspirare a rumegușului și a așchiilor, în industria de prelucrare a lemnului. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu un sistem de scuturare prin vibrații, cu comandă pneumatică, care, periodic, scutură furtunurile de filtrare și asigură astfel o regenerare eficientă și economică din punct de vedere energetic. Având în vedere cantitatea de particule de praf, filtrul este prevăzut și cu un sistem de regenerare pneumatică a agentului de filtrare, cu ajutorul aerului comprimat. Sistemul de regenerare pneumatică este pornit în mod automat doar la un nivel mai ridicat al pierderii de presiune. În acest caz, regenerarea duală ajută în mod substanțial la o economisire semnificativă a costurilor privind aerul comprimat, în cadrul regenerării agentului de filtrare. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu un transportor integrat, cu șurub, pentru îndepărtarea rumegușului din buncărul de golire al echipamentului de filtrare. Închiderea subpresiunii este asigurată de alimentatorul rotativ. Având în vedere faptul că aspirarea rumegușului face parte din categoria prafului exploziv, echipamentul de filtrare este prevăzut cu membrane de siguranță, pentru eliberarea valului de presiune în mediul înconjurător.

Prelucrarea deșeurilor

Rumegușul, aspirat și separat cu ajutorul sistemului de filtrare, este condus prin transportorul cu șurub în containerul investitorului.

Filtr JET VAC G&G filtration Filtr JET VAC G&G filtration

În cadrul catalogului nostru, filtrele de tip Jet VAC pot fi găsite aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.