Aspirarea prafului în unitățile metalurgice

Partner: Aspirarea prafului în unitățile metalurgice

Una dintre cele mai se   mnificative referințe este folosirea echipamentelor noastre de filtrare pentru aspirarea prafului din cadrul industriei metalurgice.

În cadrul livrării noastre instalăm 4 baterii de filtrare, cu o putere totală de aspirare de 450.000 m3/h.

Livrarea noastră include fabricarea și montarea echipamentelor de filtrare pentru aspirarea aerului, de tip G&G Jet BAG. Aceste filtre sunt prevăzute cu regenerarea automată a furtunurilor de aerisire plate, cu ajutorul contracurentului de aer comprimat. De la sine înțeles este sistemul de regenerare off-line, care permite o regenerare foarte eficientă a agentului de filtrare, în cadrul procesului de desprăfuire. Echipamentele de filtrare sunt împărțite în camere de filtrare separate, cu posibilitatea de regenerare OFF-LINE în cadrul exploatării echipamentului de filtrare. Acest sistem de regenerare este foarte eficient, în special în combinație cu filtrarea prafului în unitățile metalurgice, mediu în care adeseori există nevoia unei exploatări continue a tehnologiei de filtrare. Filtrele sunt prevăzute cu un sistem de încălzire a buncărului echipamentului de filtrare și cu izolație termică.

Pentru îndepărtarea particulelor de praf, sunt folosite transportoare redler, producție proprie. Transportoarele redler sunt prevăzute, de asemenea, cu sistem de încălzire, ca să se evite înghețarea particulelor de praf pe parcursul transportului în timpul stării de repaus a tehnologiei de filtrare, în lunile de iarnă.

Din punctul de vedere al fluxului de aer în interiorul filtrului și al pierderilor de aer din sistemul de filtrare, concepția unității de filtrare este astfel aleasă, ca aerul care traversează unitatea de filtrare să pătrundă prin partea superioară a filtrului și să iasă filtrat prin partea inferioară a echipamentului de filtrare. Circulația în interiorul camerelor de filtrare este de sus în jos, ceea ce ajută în mod semnificativ la îndepărtarea particulelor de praf în buncărul de golire. Această concepție reduce pierderile de aer ale agentului de filtrare.

Pentru societatea noastră, aceasta este o referință importantă privind aspirarea prafului, atât din punctul de vedere al mărimii unităților de filtrare, cât și al montării specifice, care corespunde celor mai exigente cerințe în cadrul proiectului. Instalarea foarte complicată este asigurată pentru noi de către societatea parteneră Midoriing, s.r.o., care realizează o lucrare foarte complicată, începând de la coordonarea activităților complexe într-un spațiu limitat și lucrul la înălțime, până la coordonarea propriu-zisă a realizării construcției.

Fabricarea unităților de filtrare este asigurată de către societatea noastră pentru societatea GreMi Klima, s.r.o., care este antreprenorul principal al sistemului de filtrare.

Echipamentele de filtrare folosite G&G Jet BAG pot fi găsite în cadrul catalogului nostru aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.