Aspirarea prafului plastic

Partner: Aspirarea prafului plastic

Referințe în domeniul aspirării și filtrării prafului de plastic. Echipamentele noastre sunt textile, de filtrare cu regenerare automată a agentului de filtrare cu ajutorul aerului comprimat și cu captarea materialului filtrat în big-bag. Returnarea aerului filtrat înapoi în spațiul de exploatare.

Livrarea noastră include fabricarea și instalarea echipamentelor de filtrare, pentru aspirarea prafului de plastic de tip G&G Jet BAG. Echipamentul de filtrare este destinat amplasării în aer liber, fără necesitatea unui acoperiș. Filtrul este prevăzut cu regenerare automată a agentului de filtrare (furtunuri textile plate), cu ajutorul impulsurilor de aer comprimat. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu un buncăr de golire a materialului filtrat, finalizat cu alimentator rotativ cu ieșire în big-bag. Filtrul este amplasat pe o construcție de oțel.

Din punctul de vedere al fluxului de aer în interiorul filtrului și al pierderilor de aer din sistemul de filtrare, concepția unității de filtrare este astfel aleasă, ca aerul care traversează unitatea de filtrare să pătrundă prin partea superioară a filtrului și să iasă filtrat prin partea inferioară a echipamentului de filtrare. Circulația în interiorul camerei de filtrare este de sus în jos, fapt care ajută la îndepărtarea particulelor de praf în buncărul de golire, lucru important în cadrul aspirării prafului de plastic. Această concepție reduce pierderile de aer ale agentului de filtrare.

În cadrul aplicației aspirării prafului de plastic, garantăm o durată lungă de viață a agentului de filtrare. Minim 5 ani de exploatare a echipamentului de filtrare. Urmărim ca, prin instalarea echipamentului nostru de filtrare, să nu rezulte pentru client costuri de exploatare nejustificate, cauzate de necesitatea înlocuirii frecvente a agentului de filtrare.

Praful de plastic este foarte fin, ușor și predispus la depunere în cadrul buncărului de golire a filtrului. Este important ca regenerarea filtrului să se realizeze continuu, ca echipamentul de filtrare să aibă o înclinare ușoară a buncărului de golire și o îndepărtare continuă a particulelor de praf, pentru a evita înfundarea buncărului de golire a filtrului.

Instalarea echipamentului de filtrare a fost realizată de către unitatea noastră de montare G&G filtration CZ, s.r.o.

G&G Jet BAG folosit poate fi găsit în cadrul catalogului nostru aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.