Aspirarea vaporilor gazoși de la sudură

Partner: Aspirarea vaporilor gazoși de la sudură

Unitățile noastre de aspirare și de filtrare ating, în cadrul procesului de filtrare a vaporilor gazoși de la sudură, o durată lungă de viață a agentului de filtrare și necesită costuri reduse privind înlocuirea acestuia.

Livrarea noastră include fabricarea și furnizarea echipamentului de filtrare G&G Jet BAG, pentru aplicația privind aspirarea vaporilor gazoși de la sudură. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu regenerarea automată a agentului de filtrare, cu ajutorul aerului comprimat. Aspirarea este asigurată de un ventilator radial de presiune mare, cu eficiență ridicată. Echipamentul de filtrare G&G Jet BAG, pentru aplicația privind atelierele de sudură, asigură o performanță de aspirare continuă și dispune de o durată lungă de viață a agentului de filtrare – în cazul unei exploatări în două schimburi, este de minim 5 ani.

Echipamente de filtrare

Echipamentele de filtrare furnizate de noi, de tip G&G Jet BAG, sunt cu furtunuri textile plate, prevăzute cu regenerarea automată a furtunurilor de aerisire plate, cu ajutorul contracurentului de aer comprimat. Pierderea de presiune a echipamentului de filtrare este menținută cu ajutorul unei unități de comandă inteligente. Regenerarea, în cazul contaminării ușoare a agentului de filtrare, nu este realizată până la momentul în care pierderea de presiune crește până la valoarea predefinită. La valori ridicate ale pierderii de presiune, crește intensitatea procesului de regenerare. Acest sistem asigură economisirea aerului comprimat, necesar procesului de regenerare.

Costurile privind înlocuirea agentului de filtrare

Societatea noastră se concentrează pe minimizarea costurilor de exploatare, care apar datorită exploatării echipamentului de filtrare. Cu privire la gama noastră de unități de filtrare G&G Jet BAG, garantăm o durată de viață a agentului de filtrare de minim 22.000 de ore de funcționare. Folosim agenți de filtrare convenționali, disponibili în mod obișnuit pe piață. Garantăm costuri scăzute pentru înlocuirea agentului de filtrare. În cazul aplicațiilor de aspirare a vaporilor gazoși, prima înlocuire are loc, de regulă, după 5 ani de exploatare a filtrului.

În cadrul catalogului nostru, filtrele de tip Jet BAG pot fi găsite aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.