Conducte sudate pentru sisteme de ventilație

Fabricarea conductelor sudate pentru sisteme de ventilație, în funcție de cerințele clientului. Ne specializăm în fabricarea conductelor sudate din material inoxidabil, pentru folosirea la temperaturi ridicate sau în industria alimentară.

Fabricăm conducte sudate SKII și SKIII (GRUPA II și GRUPA III). Ne specializăm în fabricarea conductelor sudate din material inoxidabil, pentru folosirea la temperaturi ridicate sau în industria alimentară.

Societatea noastră produce conducte sudate, pentru folosirea în aplicații din domeniul aspirării și al filtrării industriale a aerului. Pentru clienți pregătim propuneri de proiect și documentația de proiectare și de fabricare, privind toate componentele sistemelor de distribuție a conductelor. Din componente speciale fabricăm coturi și ramificații cu pereți dubli. Aceste componente își găsesc utilizarea în cadrul aplicațiilor speciale, de aspirare a prafului foarte abraziv. Ne specializăm în fabricarea conductelor sudate din material inoxidabil, pentru folosirea la temperaturi ridicate sau în industria alimentară și în industria farmaceutică.

Rezistența la presiune a conductelor sudate a fost stabilită cu ajutorul unei modelări software cu gradul de securitate 1,5 și, ca producător, garantăm următoarele valori:

  • Rezistența la presiune a produsului, fără o deteriorare permanentă, pentru o grosime a materialului g = 1,5 mm este de 46.350 Pa.
  • Rezistența la presiune a produsului, fără o deteriorare permanentă, pentru o grosime a materialului g = 2,0 mm este de 57.960 Pa.
  • Rezistența la presiune a produsului, fără o deteriorare permanentă, pentru o grosime a materialului g = 3,0 mm este de 62.315 Pa.

 

Componentele noastre pentru conductele de aspirare pot fi utilizate în cadrul aplicațiilor de aspirare a prafului exploziv, la care este stabilită rezistența minimă la presiune a conductelor, în cazul unei eventuale explozii. Conductele cu cerințe privind rezistența la presiune sunt amplasate, de regulă, între echipamentul de filtrare și clapa de retur, care previne răspândirea valului de presiune în conductele de aspirare, către zonele în care s-ar putea afla personalul de deservire la locul de muncă.

Alte referințe

Îndepărtarea unei linii de strivire a unei mașini de epavă

Partner: Îndepărtarea unei linii de strivire a unei mașini de epavă

Aerul este apoi condus către separatoare ciclonice, unde particulele grosiere ale fracției ușoare sunt separate. Particulele grosiere prinse astfel sunt…

Izolarea termică a conductelor

Partner: Izolarea termică a conductelor

În același timp, izolația termică a conductei împiedică răcirea gazului în interiorul traseelor ​​conductei și contribuie la reducerea sau eliminarea…

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.