Desprăfuirea carierelor de piatră

Partner: Desprăfuirea carierelor de piatră

Există proiecte de referință importante, privind echipamentul de filtrare pentru desprăfuirea carierelor de piatră. Filtrul G&G Fan BAG este prevăzut cu regenerarea atmosferică a agentului de filtrare.

Regenerarea este realizată de către un cărucior de regenerare și un ventilator de presiune ridicată. Folosirea echipamentului de filtrare este ideală pentru proiectele cu praf nelipicios și în locurile în care nu este disponibil aerul comprimat pentru regenerare JET.

Filtru cu regenerare atmosferică, pentru desprăfuirea carierelor de piatră

Filtrul G&G Fan BAG este un echipament de filtrare destinat desprăfuirii carierelor de piatră, a fabricilor de asfalt și a unităților în care nu este disponibil aer comprimat pentru regenerare. Filtrul este ideal pentru filtrarea prafului uscat și nelipicios. Regenerarea agentului de filtrare este realizată cu ajutorul unui cărucior mobil, amplasat pe partea curată a filtrului. Căruciorul de regenerare asigură curățarea rândurilor individuale ale sacilor de filtrare, amplasați unii deasupra altora. Sursa aerului de regenerare este ventilatorul cu presiune ridicată, amplasat pe partea superioară a echipamentului de filtrare. Regenerarea are loc online, în timpul funcționării. La atingerea poziției finale, căruciorul continuă ciclul de regenerare. La oprirea filtrului are loc finalizarea procesului de regenerare, în care căruciorul de regenerare va finaliza două cicluri de regenerare și se va retrage în poziția de parcare, în afara zonei elementelor de filtrare.

Buzunare de filtrare plate

Elementele de filtrare sunt buzunare de filtrare plate, amplasate orizontal și fixate în cadrul dulapului de filtrare, în partea din față și în cea din spate. Conexiunea strânsă la introducerea buzunarului de filtrare este asigurată de un dispozitiv de prindere cu arc. Echipamentul de filtrare pentru desprăfuirea carierelor de piatră este prevăzut cu o cameră de preseparare, care asigură distribuția uniformă a fluxului în interiorul unității de filtrare și un raport de 60/40 %. 60 % din aerul aspirat este adus în dulapul de filtrare în partea superioară a filtrului și 40 % din aerul aspirat în partea inferioară a acestuia. În camera de preseparare are loc, de asemenea, separarea directă a particulelor mari, care cad liber în buncărul de golire și nu intră în contact cu elementele de filtrare. Avantajul buzunarelor de filtrare plate este raportul ideal între suprafața de filtrare și mărimea dulapului de filtrare.

Aflați mai multe informații cu privire la filtrul G&G Fan BAG aici.

Montarea și activitățile de instalare au fost asigurate de către societatea de montare V-dusting.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.