Echipamente de aspirare pentru filtrarea rumegușului

Partner: Echipamente de aspirare pentru filtrarea rumegușului

O referința semnificativă privind aspirarea utilajelor de prelucrare a lemnului o reprezintă utilizarea echipamentului nostru de filtrare G&G VIBRO VAC. Filtrul este prevăzut cu regenerarea automată a agentului de filtrare, cu ajutorul unor vibrații de scuturare pneumatice. Ventilatorul este amplasat pe partea curată a echipamentului de filtrare, fapt care permite folosirea acestuia cu eficiență ridicată. În cazul aspirării și al filtrării rumegușului, este vorba despre un produs de calitate foarte ridicată.

Livrarea noastră include fabricarea echipamentului de filtrare pentru aspirarea și filtrarea rumegușului. Echipamentul de filtrare este unul subpresiune, prevăzut cu un ventilator foarte eficient. Fabricarea echipamentului de filtrare: G&G Filtration, s.r.o. Livrarea generală din cadrul proiectului a fost realizată de către societatea noastră parteneră GreMi KLIMA, s.r.o.

Echipamente de aspirare pentru filtrarea rumegușului:

A fost utilizat echipamentul de filtrare G&G VIBRO VAC, producție proprie. Acest echipament de filtrare este destinat, prin construcția sa, tocmai proceselor de aspirare și de filtrare a rumegușului, în industria de prelucrare a lemnului. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu un dispozitiv de scuturare prin vibrații, cu comandă pneumatică. Având în vedere caracterul prafului aspirat, nu a fost necesară instalarea sistemului de curățare pneumatică a furtunurilor de filtrare, cu ajutorul aerului comprimat. În acest caz, regenerarea prin vibrații ajută în mod substanțial la o economisire semnificativă a costurilor privind aerul comprimat, în cadrul regenerării agentului de filtrare. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu un alimentator rotativ, pentru îndepărtarea rumegușului din buncărul de golire al echipamentului de filtrare. Având în vedere faptul că aspirarea rumegușului face parte din categoria prafului exploziv, echipamentul de filtrare este prevăzut cu membrane de siguranță, pentru eliberarea valului de presiune în mediul înconjurător.

Filtrační zařízení G&G VIBRO VAC odsávání pilin

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.