Echipamente de filtrare pentru aspirarea rumegușului

Partner: Echipamente de filtrare pentru aspirarea rumegușului

Referința noastră privind instalarea echipamentului de filtrare GREFILT VAC, pentru aspirarea rumegușului din procesele de prelucrare a lemnului. Este vorba despre un echipament de filtrare la subpresiune, prevăzut cu regenerarea automată a furtunurilor de filtrare, cu ajutorul cilindrilor pneumatici cu vibrații. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu membrane de siguranță, pentru eliberarea valului de presiune în aerul înconjurător.

Termenul de instalare 4Q/2019

Obiectul comenzii noastre a fost fabricarea a două unități de filtrare, pentru aspirarea rumegușului din procesele de prelucrare a lemnului. Unitățile de filtrare sunt amplasate pe o construcție portantă din oțel, de asemenea producție proprie. Pentru conceperea sistemului de aspirare corespunzător cerințelor investitorului, a fost utilizat un echipament de filtrare cu construcție la suprapresiune și un echipament de construcție la subpresiune. În ambele cazuri, sunt unități de filtrare prevăzute pentru aspirarea prafului exploziv prin sistemul de eliberare a valului de presiune în aerul liber. Unitățile de filtrare au fost fabricate pentru partenerul nostru, societatea GreMi KLIMA, s.r.o., care este antreprenorul general privind sistemul de aspirare a rumegușului pentru clientul final.

Unitatea de filtrare cu subpresiune GREFILT VAC

Echipamentele de filtrare fabricate de noi, GREFILT VAC, sunt destinate aspirării în cadrul unităților de prelucrare a lemnului. Echipamentul de filtrare este prevăzut cu regenerarea automată a agentului de filtrare, cu ajutorul unui cilindru pneumatic cu vibrații sau cu ajutorul aerului comprimat. Pentru aplicațiile din cadrul aspirării rumegușului în cele mai complexe unități, unitățile de filtrare sunt prevăzute cu o combinație de sisteme de regenerare – atât cu ajutorul furtunurilor de filtrare cu ajutorul aerului comprimat, cât și cu un sistem de regenerare prin vibrații. Combinația acestor două sisteme de regenerare ajută la economisirea aerului comprimat în cadrul exploatării echipamentelor de filtrare. În cazul în care pierderea de presiune a furtunurilor de filtrare este scăzută, echipamentul de filtrare produce regenerare numai cu ajutorul scuturării prin vibrații. În cazul creșterii pierderii de presiune a agentului de filtrare, sistemul de regenerare cu aer comprimat se activează în mod automat. În cazul unității de filtrare cu subpresiune, ventilatorul este amplasat pe secțiunea curată a echipamentului de filtrare. Ventilatoarele de aspirare folosite sunt alese cu eficiență ridicată și cu posibilitatea de reglare a puterii de aspirare, cu ajutorul unui invertor de frecvență.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.