Extracție de înaltă presiune din polizoare

Am dimensionat ieșirea unității centrale de filtrare de înaltă presiune pentru concurența a trei lucrători pentru măcinarea simultană.

Am instalat încă două puncte de conectare pentru conectarea furtunului de curățare, pe care, totuși, nu le luăm în considerare în paralel cu punctele de aspirație. Cabina va fi curățată după terminarea lucrărilor de măcinare.

Unitatea de aspirare este amplasată într-un mediu exterior la o distanță de aproximativ 20 de metri de cabină. Proiectul unității de filtrare de înaltă presiune este conform proiectului corespunzător prafului exploziv. Dispozitivul de filtrare este echipat cu o carcasă rezistentă la presiune, mediu filtrant antistatic, membrană de eliberare cu un sistem fără flacără. Folosim sistemul fără flacără în unitatea exterioară doar deoarece unitatea este situată aproape de drum cu mișcarea pietonilor. Supapa anti-retur B-Flap este montată în conducta de aspirație. Conducta de aspirație are un design rezistent la presiune cu pereți groși, piesele individuale ale conductei sunt conectate electric.

Furtunurile pentru conectarea polizoarelor sunt realizate din material antistatic.

Conexiunea la polizoarele individuale este rezolvată de amortizoare controlate automat, care răspund la consumul de aer comprimat de către polizor. Când râșnița este pornită, clapeta se deschide automat și are loc aspirația. Sistemul este conceput pentru utilizarea polizoarelor vibratoare, care sunt adaptate pentru a fi aspirate în instrumentul de rectificat prin găuri din șmirghel.

Pentru implementare, am folosit unitățile de filtrare Vacuum JET fabricate de noi într-un design întărit pentru vid – 70 kPa. Sursa de vid este o turbină cu vid înalt controlată de un convertor de frecvență în funcție de menținerea presiunii necesare în conducta de aspirație.

Descrierea filtrului VACUUM JET

Este un dispozitiv uscat, de filtrare a prafului textil, echipat cu regenerarea automată a mediului filtrant prin intermediul aerului comprimat. Regenerarea mediului de filtrare are loc ciclic în intervale de timp setate cu posibilitatea de control în funcție de pierderea de presiune curentă. Producem echipamente de filtrare într-un design pentru plasarea într-un mediu exterior, fără a fi nevoie de acoperiș. Echipamentul de filtrare atinge o eficiență ridicată a filtrării – la 99,9%, astfel încât este posibil să returnați aerul filtrat în sala de producție.

 

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.