Extragerea mașinii de ardere

Partner: Extragerea mașinii de ardere

Am realizat o comandă pentru partenerul nostru, care se ocupă cu producția de mașini de ars. Scopul este de a extrage mașina de ardere la arderea produselor din plastic.

Pentru extragerea mașinii de ardere, am folosit unitatea de filtrare G&G Patro JET fabricată de noi cu o capacitate de extracție de Q = 4.700 m3 / h. Dispozitivul de filtrare este echipat cu cartușe de filtrare – TI206 cu impulsuri regenerate de aer comprimat nanofibre ignifuge, regenerate. Ventilatorul centrifugal este adăpostit într-o cutie acustică pentru a asigura niveluri de zgomot reduse. Evacuarea aerului filtrat este condusă în mediul exterior. Livrarea noastră a inclus instalarea unei noi unități de filtrare cu conexiune la conductele investitorului. Implementarea a fost asigurată de compania noastră parteneră V-Dusting. Aspirarea de la arderea plasticului a avut inițial probleme cu formarea unei cruste etanșe de plastic pe materialul filtrant. Această problemă a fost eliminată prin adăugarea de sorbent la conducta de aspirație. Acest absorbant a legat particulele de plastic împreună și cu ajutorul regenerării, praful este băgat în recipientul pentru deșeuri.

Descriere filtru cartuș

Este un dispozitiv de filtrare uscat, cu cartuș pentru fracțiunile de praf, echipat cu regenerarea automată a mediului filtrant prin intermediul aerului comprimat. Regenerarea mediului de filtrare are loc ciclic în intervale de timp setate cu posibilitatea de control în funcție de pierderea de presiune curentă. Puterea de aspirație este determinată de ventilatorul utilizat în funcție de tipul de material și de sarcina necesară a suprafeței filtrului. Încărcarea pe suprafața filtrului este setată la minimum 1,0 m3 / m2 / min pentru filtrul G&G Patro JET. Ventilatorul nu face parte din unitatea de filtrare. Producem echipamente de filtrare într-un design pentru plasarea într-un mediu exterior fără a fi nevoie de acoperișuri. Echipamentul de filtrare atinge o eficiență ridicată a filtrării – la 99,9%, astfel încât este posibil să returnați aerul filtrat în sala de producție. Raportul dintre returul de aer și spațiul holului și mediul exterior este determinat de proiectantul tehnologiei în funcție de caracteristicile materialului extras și de condițiile de aer ale instalației de producție.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.