Extragerea spațială a atelierului de sudură

Partner: Extragerea spațială a atelierului de sudură

Am efectuat extracția spațială a magazinului de sudură cu ajutorul dispozitivului de filtrare G&G Patro JET fabricat de noi. Există 6 locuri de muncă de sudură în hol, deasupra cărora am proiectat și instalat un sistem de extracție sub tavan. Sub tavanul holului, am instalat o conductă de aspirație, care asigură extragerea fumului din centrul locurilor de lucru de sudură cu extensii de aspirație.

Pentru extragerea spațială a magazinului de sudură, am folosit un filtru cu cartuș G&G Patro JET 3-3-2-18 cu regenerare automată a mediului filtrant folosind aer comprimat cu 18 cartușe. Cu o suprafață de filtrare de 324 m2 și o capacitate de aspirație de 19.000 m3 / h. Particulele de praf sunt colectate într-o găleată cu un volum de 50 l. Aerul filtrat este returnat în zona de producție prin intermediul unui manșon de distribuție cu găuri perforate, astfel încât aerul filtrat să fie distribuit în jos către podea. Atunci când extrageți spațial un magazin de sudură, este întotdeauna foarte important să extrageți sub tavan și să readuceți aerul spre podea, astfel încât să nu existe aer mai cald sub tavan, ceea ce împiedică apoi creșterea fumului.

Lucrările de implementare ne-au fost furnizate de compania parteneră V-Dusting.

Descriere filtru cartuș

Este un dispozitiv de filtrare uscat, cu cartuș pentru fracțiunile de praf, echipat cu regenerarea automată a mediului filtrant prin intermediul aerului comprimat. Regenerarea mediului de filtrare are loc ciclic în intervale de timp setate cu posibilitatea de control în funcție de pierderea de presiune curentă. Puterea de aspirație este determinată de ventilatorul utilizat în funcție de tipul de material și de sarcina necesară a suprafeței filtrului. Încărcarea pe suprafața filtrului este setată la minimum 1,0 m3 / m2 / min pentru filtrul G&G Patro JET. Ventilatorul nu face parte din unitatea de filtrare. Producem echipamente de filtrare într-un design pentru plasarea într-un mediu exterior fără a fi nevoie de acoperișuri. Echipamentul de filtrare atinge o eficiență ridicată a filtrării – la 99,9%, astfel încât este posibil să returnați aerul filtrat în sala de producție. Raportul dintre returul de aer și spațiul holului și mediul exterior este determinat de proiectantul tehnologiei în funcție de caracteristicile materialului extras și de condițiile de aer ale instalației de producție.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.