Fabricarea silozului pentru rumeguș și așchii

Partner: Fabricarea silozului pentru rumeguș și așchii

Referință privind fabricarea silozului pentru rumeguș și așchii. Silozul fabricat de noi este prevăzut cu un sistem de extragere a rumegușului cu ajutorul unui sistem de descărcare cu șurub.

Silozul este destinat depozitării rumegușului și a așchiilor, ca rezervă de exploatare a combustibilului pentru cazanul automat cu biomasă.

Pentru realizarea complexă a proiectului de prelucrare, de transport și de depozitare a deșeurilor din lemn, societatea noastră a asigurat componentele principale. Cea mai importantă etapă a proiectului a fost fabricarea silozului pentru depozitarea rumegușului și a așchiilor. În continuare, a fost utilizat ventilatorul de transport și separatorul ciclonic, producții proprii. În cadrul proiectului complex a fost realizată mărunțirea deșeurilor de lemn. Transportul ulterior al așchiilor în siloz, instalarea cazanului pentru arderea biomasei și conectarea la sistemul de încălzire al investitorului. Realizarea proiectului a fost asigurată, din postura de antreprenor general, de către societatea noastră parteneră, GreMi KLIMA, s.r.o.

Silozul pentru depozitarea rumegușului și a așchiilor

Silozurile GKS sunt utilizate pentru depozitarea unor materiale mărunte din lemn, cum sunt rumegușul, talașul și așchiile rezultate în unitățile de prelucrare a lemnului. Cea mai frecventă aplicație a silozului este asigurarea rezervei necesare de combustibil pentru camera cazanului. O altă aplicație este asigurarea rezervei necesare de material pentru linia de fabricare a brichetelor sau funcția de container de rezervă de material pentru expedierea deșeurilor. Silozurile GKS pot fi prevăzute cu un sistem de golire cu șurub, în partea conică inferioară a containerului de rezervă, cu închidere cu ajutorul unui alimentator rotativ la ieșirea materialului. Pentru umplerea silozului se folosește cel mai frecvent un transport pneumatic al materialului, cu ajutorul unui echipament de filtrare amplasat pe tavanul silozului. În cazul transportului așchiilor, se poate folosi un separator ciclonic amplasat pe tavanul silozului. Silozurile GKS pot fi prevăzute cu membrane de siguranță, pentru a permite depozitarea prafurilor explozive, cu o scară de acces și conducte de transport uscat.

Fabricarea silozului este realizată întotdeauna în funcție de solicitarea concretă din partea investitorului. În funcție de nevoile clientului, oferim silozuri în varianta cu construcție de susținere din oțel, cu înălțime de trecere pentru un camion. În mod standard, amplasarea se realizează pe un teren din beton, care este conectat cu calea materialului spre camera cazanului, spre linia de fabricare a brichetelor sau spre o prelucrare ulterioară.

Silozul GG îl puteți găsi în catalogul nostru aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.