Îndepărtarea cazanului pe biomasă

Partner: Îndepărtarea cazanului pe biomasă

Am implementat un sistem de eliminare a prafului pentru un cazan pe biomasă folosind echipamentul de filtrare G&G Ceramic JET fabricat de noi. A fost utilizată o unitate de filtrare G&G Ceramic JET cu inserții de filtru ceramic cu o temperatură maximă de funcționare de 900 ° C. Regenerarea tijelor ceramice cu filtru are loc automat prin impulsuri de aer comprimat. Garantăm emisiile TZL la ieșirea unității de filtrare până la 10 mg / m3.

Unitatea de filtrare este echipată cu un încălzitor de buncăr cu filtru pentru a reduce condensul în interiorul unității de filtrare. Vărsarea cenușii din unitatea de filtrare se rezolvă cu ajutorul unei clape duble strânse situate pe buncărul piramidal. Ventilatorul pentru gazele de ardere este furnizat de investitor.

Pentru o putere a cazanului de 1000 kW, a fost utilizată o unitate de filtrare pentru 256 de bucăți de tije de filtrare ceramice cu o suprafață totală de filtrare de 72 m2. Tijele din ceramică asigură faptul că mediul filtrant nu este ars de combustibil.

Folosim filtre ceramice pentru eliminarea prafului de gaze arse pentru cazanele de până la 2 MW. Pentru ieșiri mai mari, instalăm unități de precipitare electrostatice de la SaveEnergy, pe care le reprezentăm exclusiv în Republica Cehă și Slovacia.

Filtre de evacuare

Filtrele de gaze arse G&G ceramice JET-B sunt proiectate pentru eliminarea prafului gazelor arse generate de arderea combustibililor solizi din sursele de ardere. Datorită proiectării lor, unitățile de filtrare sunt utilizate pentru îndepărtarea cazanelor de ardere a biomasei.

Caracteristica de bază a dispozitivelor de filtrare este rezistența la particule fierbinți și la reziduurile de combustibil ne-ars, care apar în gazele de ardere în timpul arderii biomasei. Gazele de ardere care intră în unitatea de filtrare sunt direcționate către partea inferioară a dispozitivului de filtrare prin intermediul unei partiții interne, astfel încât carcasa unității de filtrare să fie încălzită uniform. Gazul de ardere trece prin mediul de filtrare în sus în camera de filtrare curată și apoi prin orificiul de evacuare a ventilatorului pentru gazele de ardere.

Colectarea cenușii are loc în proiectarea standard în rezervoare integrate de cenușă, pe care operatorul cazanului le golește periodic. Pentru cazanele în funcțiune continuă, unitățile de filtrare sunt echipate cu un sistem automat de eliminare a cenușii. La înălțimi mai mici de instalare, îndepărtarea prafului este rezolvată prin intermediul unui fund mobil al filtrului și apoi printr-un transportor cu șurub la coșul de gunoi.

Dispozitivul de filtrare este izolat termic pe întreaga carcasă și este echipat cu un cablu electric de încălzire pentru temperarea carcasei filtrului și prevenirea condensării gazelor arse în momentul pornirii sau opririi cazanului la temperatura scăzută a gazelor arse.

Echipamentul de filtrare nu trebuie să fie echipat cu o buncăr piramidal de praf datorită dimensiunilor mai mici de instalare pentru posibilitatea instalării direct în camera cazanului.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.