Izolarea termică a conductelor

Partner: Izolarea termică a conductelor

Am finalizat comenzile pentru izolarea termică a conductelor. Izolația termică a conductelor protejează utilizatorul sau operatorul de riscul de arsuri de pe suprafețele fierbinți ale pieselor conductei.

În același timp, izolația termică a conductei împiedică răcirea gazului în interiorul traseelor ​​conductei și contribuie la reducerea sau eliminarea posibilității de condensare a vaporilor din interiorul traseelor ​​conductei.

Pentru izolația termică, procedăm întotdeauna prin calcularea grosimii izolației din vată minerală sau Sibral în funcție de temperatura gazului extras. Ca protecție împotriva deteriorării stratului izolant, folosim tablă zincată sau tablă de aluminiu. Stratul de acoperire al tablelor de țevi este format pe șantier din bobine.

În timpul implementărilor la distanță (mai ales în afara teritoriului Republicii Cehe), pregătim foi de fabricare personalizate în producția noastră și apoi le livrăm ca sistem LEGO.

Am realizat comenzile noastre de izolare termică pentru compania parteneră TEPLOTECHNA PRŮMYSLOVÉ PECE, s.r.o.

Alte referințe

Îndepărtarea unei linii de strivire a unei mașini de epavă

Partner: Îndepărtarea unei linii de strivire a unei mașini de epavă

Aerul este apoi condus către separatoare ciclonice, unde particulele grosiere ale fracției ușoare sunt separate. Particulele grosiere prinse astfel sunt…

Separarea butașilor cu ajutorul unui separator rotativ

Partner: Separarea butașilor cu ajutorul unui separator rotativ

Butașii sunt separați pe ecranul interior al separatorului, care este regenerat de lamele ștergătorului rotorului separatorului. Particulele de praf continuă…

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.