Modernizarea aspirației silozului

Partner: Modernizarea aspirației silozului

Implementarea contractului nostru „modernizarea aspirației silozului” este împărțită în următoarele domenii:

  • aspirația căilor de circulație superioară într-un siloz cu o capacitate de 12.600 m3 / h
  • aspirația unor căi de transport mai mici în forța de 11.000 m3 / h
  • aspirația stației de pretratare și a stației de tratare a cerealelor 6.000 m3 / h

În modernizarea aspirației silozului, toate aspirațiile existente (conducte de aer, ventilatoare, separatoare centrifuge etc.) au fost demontate în întregime. Fiecare circuit a fost echipat cu propriul său filtru G&G Jet BAG cu ventilator integrat. Toate filtrele au fost instalate la etajul 8 al sălii de mașini.

Regenerarea pânzei filtrante se realizează automat prin aer comprimat în contracurent. Fiecare filtru este echipat cu o unitate de control și un filtru diferențial al pierderii de presiune a filtrului, care dă un impuls de regenerare atunci când se atinge pierderea de presiune setată. Depozitul de deșeuri este rezolvat prin intermediul unui alimentator rotativ și conectat la căile de deșeuri existente.

Implementarea a inclus, de asemenea, demontarea extinsă a separatoarelor de cicloni existente, care au fost plasate pe structura de oțel din exteriorul silozului. Pentru dezmembrare au fost folosiți alpiniști cu ajutorul unei macarale. Alpinistii au demontat, de asemenea, o parte din acoperișul clădirii, unde a fost creată o deschidere folosită pentru a îndepărta părțile demontate ale tehnologiei și a lansa noi unități de filtrare și ventilatoare în sala de mașini. Întregul proces de demontare și asamblare a tehnologiei a fost din punct de vedere tehnic foarte solicitant în ceea ce privește organizarea asamblării, care ne-a fost asigurată de compania parteneră V-Dusting.

Filtre second hand tip G&G Jet BAG

Unitățile de filtrare G&G Jet BAG sunt unități de filtrare textile echipate cu regenerarea automată a mediului filtrant prin intermediul aerului comprimat în contracurent. Din experiența din aplicații individuale, durata de viață a mediului filtrant atinge peste 20.000 de ore de funcționare, fără a fi necesară nicio curățare manuală. Mediile de filtrare sunt mâneci plate, netede, din țesătură nețesută, cu o greutate de bază de 550 g / m2. Mediul filtrant nu conține falduri în care s-ar depune praf. În același timp, este foarte rezistent mecanic la rupere sau abraziune. Valoarea zborului rezidual al particulelor de praf variază de la 0,25 mg / m3 la 5 mg / m3, în funcție de praful extras. Dispozitivul de filtrare este echipat fie cu un coș de gunoi cu un volum de 50 de litri, fie cu un depozit de deșeuri printr-un alimentator rotativ către BIG-BAG, sau într-un design în funcție de cererea specifică. De asemenea, producem filtre G&G Jet BAG într-un design pentru extragerea prafului exploziv.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.