Separarea butașilor cu ajutorul unui separator rotativ

Partner: Separarea butașilor cu ajutorul unui separator rotativ

Pentru clientul nostru, am rezolvat problema prafului cu presa de tăiere. Am proiectat, fabricat și instalat un separator rotativ, care se află pe propria structură din oțel, direct deasupra intrării în presă. Presa este echipată cu propria pompă de vid, care aspiră butașii din rezervorul intermediar.

Butașii sunt separați pe ecranul interior al separatorului, care este regenerat de lamele ștergătorului rotorului separatorului. Particulele de praf continuă mai departe în sistemul de filtrare. Butașii cad în buncărul intermediar de sub separator. Dezvoltăm produse pentru industria hârtiei împreună cu compania parteneră Golpretech Czech Republic.

Pentru implementare, am folosit răzuitorul de hârtie de tip RSGG fabricat de noi – buncărul intermediar a fost construit și proiectat pentru a se potrivi aplicației date. Rezultatul implementării noastre este un spațiu fără praf în jurul presei pentru deșeuri.

Descrierea separatoarelor rotative

Separatoarele rotative sunt utilizate pentru separarea continuă a resturilor de hârtie de aerul extras. Acestea sunt o componentă importantă a aplicației de extracție în operațiile de imprimare. Resturile de hârtie sunt capturate pe un ecran perforat și șterse continuu folosind lamele ștergătorului rotorului separator. Rotorul separatorului asigură, pe de o parte, ștergerea continuă a așchiilor capturate și, în același timp, asigură separarea sub presiune a depozitului de deșeuri de sistemul de aer condiționat. Separatorul poate funcționa în mod continuu 24/7. Descărcarea resturilor de hârtie separate este conectată standard la o presă de compactare sau de balotat. Atașarea separatorului tăiat hârtie se rezolvă plasându-l pe canalul de ieșire prin intermediul unei flanșe de conectare. În operațiile de tipărire care necesită o operațiune completă nesupravegheată, propunem tratarea deșeurilor folosind o presă de balotat sau utilizarea a două separatoare de hârtie paralele cu orificii de ieșire pentru prese de compactare. Când se utilizează prese de compactare a hârtiei, doar unul dintre cele două separatoare instalate este întotdeauna în funcțiune. La umplerea containerului, sistemul redirecționează automat calea deșeurilor de hârtie către al doilea separator folosind clapete de comutare.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.