Separatorul ciclonic, în cazul aspirării fierăstraielor de debitare

Partner: Separatorul ciclonic, în cazul aspirării fierăstraielor de debitare

Referința noastră de aspirare a fierăstraielor de debitare, cu ajutorul ventilatorului de transport și al separatorului ciclonic, cu golirea rumegușului într-un container de capacitate mare. Sistemul asigură aspirarea rumegușului umed din lemnul crud.

Livrarea noastră include fabricarea și instalarea ventilatorului de transport, a separatorului ciclonic, a alimentatorului rotativ și a construcției mobile din oțel, în scopul amplasării containerului. Întregul ansamblu servește unui singur scop: aspirarea unui fierăstrău de debitare performant. Am ales opțiunea separatorului ciclonic, față de echipamentului de filtrare, din cauza aspirării rumegușului umed, care, în cazul folosirii echipamentului de filtrare, ar produce complicații, adică înghețarea agentului de filtrare în perioada rece. Separatorul ciclonic prezintă condiții de exploatare constante, atât în perioada de vară, cât și în perioada rece. Instalarea echipamentului de filtrare a fost realizată de către unitatea noastră de montare G&G filtration CZ, s.r.o.

Posibilități privind separatoarele ciclonice

Separatoarele ciclonice sunt încorporate, în cadrul separării particulelor de praf mai fine, ca preseparatoare, înaintea echipamentului de filtrare, care rețin particulele de praf mai mari. În cadrul aplicațiilor de aspirare a utilajelor de prelucrare a lemnului, în special în cazul rumegușului umed, separatoarele ciclonice sunt folosite ca element de separare unic, fără o filtrare ulterioară. Separatoarele ciclonice sunt, de asemenea, folosite în cazul unor sisteme pneumatice de transport cu circuit închis sau în căi de evacuare a gazelor arse, pentru presepararea scânteilor înainte de intrarea gazelor în echipamentul de filtrare. Separatoarele ciclonice pot fi amplasate în paralel, unele lângă altele, pentru a se mări capacitatea acestora, sau în serie, unele după altele, pentru a mări separarea. În cazul aspirării rumegușului umed, este posibilă folosirea separatoarelor ciclonice în mod independent, fără utilizarea unității de filtrare. În cadrul instalării separatorului ciclonic, este necesar să se aibă în vedere pierderea de presiune a acestuia la nivel de 800 până la 1.200 Pa. În funcție de cantitatea și de temperatura aerului aspirat.

Separatorul ciclonic folosit poate fi găsit în cadrul catalogului nostru aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.