Silozul cilindric – fabricare și instalare

Partner: Silozul cilindric – fabricare și instalare

Referința noastră include și fabricarea și instalarea silozului cilindric pentru depozitarea aditivilor polimerici. Silozul este prevăzut cu echipament de filtrare G&G SILO VIB, cu regenerare sub formă de scuturare prin vibrații.

Obiectul comenzii este proiectarea, fabricarea și montarea sistemului de depozitare și de dozare a aditivilor polimerici, în scopul prelucrării tehnologice ulterioare. Partea principală a montajului este silozul cilindric, prevăzut cu echipament de filtrare pentru aerisirea transportului pneumatic. Sistemul de extragere a materialului din siloz este conceput cu ajutorul unui transportor cu șurub, al unui transportor de cântărire și apoi al unui sistem de transport ventilator – la subpresiune. Fabricarea tuturor componentelor este asigurată de către societatea G&G filtration, s.r.o., iar livrarea generală a construcției este asigurată de către societatea G&G filtration CZ, s.r.o.

Silozul cilindric pentru depozitarea materialului în vrac, a rumegușului și a așchiilor

Silozurile G&G de producție proprie servesc la depozitarea materialului în vrac. Silozul cilindric este utilizat în continuare pentru depozitarea unor materiale, precum rumegușul, talașul și așchiile rezultate în unitățile de prelucrare a lemnului. Cea mai frecventă aplicație a silozului este asigurarea rezervei necesare de combustibil pentru camera cazanului. O altă aplicație este asigurarea rezervei necesare de material pentru linia de fabricare a brichetelor sau funcția de container de rezervă de material pentru expedierea deșeurilor. Silozurile G&G pot fi prevăzute cu un sistem de golire cu șurub, în partea conică inferioară a containerului de rezervă, cu închidere cu ajutorul unui alimentator rotativ la ieșirea materialului. Pentru umplerea silozului se folosește cel mai frecvent un transport pneumatic al materialului, cu ajutorul unui echipament de filtrare amplasat pe tavanul silozului. În cazul transportului așchiilor, se poate folosi un separator ciclonic amplasat pe tavanul silozului. Silozul cilindric poate fi prevăzut cu membrane de siguranță, pentru a permite depozitarea prafurilor explozive, cu o scară de acces și cu conducte de transport uscat.

Fabricarea silozului cilindric este realizată întotdeauna în funcție de solicitarea concretă din partea investitorului. În funcție de nevoile clientului, oferim silozuri în varianta cu construcție de susținere din oțel, cu înălțime de trecere pentru un camion. În mod standard, amplasarea se realizează pe un teren din beton, care este conectat cu calea materialului spre camera cazanului, spre linia de fabricare a brichetelor sau spre o prelucrare ulterioară.

Silozul cilindric poate fi găsit în catalogul nostru aici.

válcové silo silo instalace sila segmentové silo filtr na sile

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.