Sistem de curățare a pieselor turnate înainte de vopsire

Partner: Sistem de curățare a pieselor turnate înainte de vopsire

Am realizat o comandă pentru partenerul nostru - compania SURFIN Technology s.r.o. care a constat în proiectarea unei cutii de curățare pentru piese turnate folosind duze de curățare - suflare cu sistem de aspirație într-un dispozitiv de filtrare a țesăturilor.

Sistemul de curățare propus al pieselor turnate înainte de vopsire este destinat să scape de piesele turnate de particule de praf înainte de a intra pe linia de vopsire.

Tehnologia noastră a devenit astfel o parte integrantă a liniei complete de vopsire de la antreprenorul general SURFIN Technology s.r.o.

Cutia de curățare-suflare este proiectată în mod unic, unde curățarea pieselor turnate are loc prin intermediul a două duze de suflare plasate oblic împotriva direcției de mișcare a pieselor turnate. Pentru extragerea și filtrarea aerului, am folosit un dispozitiv de filtrare G&G Jet BAG fabricat de noi.

Întregul sistem funcționează ca un set funcțional, care pornește și ventilatorul de înaltă presiune al cutiei suflantei împreună cu unitatea de filtrare. Colectarea prafului se rezolvă folosind o găleată cu un volum de 50 de litri. Aerul filtrat este returnat în incinta producției. Proiectarea și fabricarea dispozitivelor individuale a fost a noastră. Activitățile de asamblare pentru noi au fost asigurate de compania parteneră V-Dusting.

Echipamente de filtrare G&G Jet BAG

Unitățile de filtrare G&G Jet BAG sunt unități de filtrare textile echipate cu regenerarea automată a mediului filtrant prin intermediul aerului comprimat în contracurent. Din experiența din aplicații individuale, durata de viață a mediului filtrant atinge peste 20.000 de ore de funcționare, fără a fi necesară nicio curățare manuală. Mediile de filtrare sunt mâneci plate, netede, din țesătură nețesută, cu o greutate de bază de 550 g / m2. Mediul filtrant nu conține falduri în care s-ar depune praf. În același timp, este foarte rezistent mecanic la rupere sau abraziune. Valoarea zborului rezidual al particulelor de praf variază de la 0,25 mg / m3 la 5 mg / m3, în funcție de praful extras. Dispozitivul de filtrare este echipat fie cu un coș de gunoi cu un volum de 50 de litri, fie cu un depozit de deșeuri printr-un alimentator rotativ către BIG-BAG, sau într-un design în funcție de cererea specifică. De asemenea, producem filtre G&G Jet BAG într-un design pentru extragerea prafului exploziv.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.