Transportul rumegușului în siloz

Partner: Transportul rumegușului în siloz

O referință semnificativă este realizarea transportului pneumatic al rumegușului către silozul îndepărtat.

Transportul rumegușului la distanța de 150 de metri, cu ajutorul unui ventilator de transport producție proprie, iar, pentru separarea rumegușului este folosit un separator ciclonic cu alimentator rotativ, producție proprie.

Sarcina de bază a proiectului a fost identificarea posibilității de umplere a două silozuri, între care există o distanță mare – aprox. 150 de metri. Pentru realizarea comenzii privind transportul rumegușului în siloz, au fost folosite clape de închidere, clape de distribuție, separatoare ciclonice, ventilatoare de transport și alimentatoare rotative producții proprii. Canalul de conducte, în secțiunile drepte, este realizat în varianta spiro ranforsată, în combinație cu coturi sudate cu rază mare a arcului. Toate conexiunile secțiunilor de conducte sunt realizate cu ajutorul îmbinărilor cu flanșă, astfel încât aceste conexiuni ale sistemului de conducte să nu reprezinte un risc cauzat de înfundarea rumegușului. Canalul de conducte al sistemului pneumatic de transport este prevăzut cu vizoare de inspecție, pentru a avea posibilitatea de control și, eventual, de curățare a ramurii de conducte. Instalarea tehnologiei a fost asigurată de către unitatea noastră de montare G&G filtration CZ, s.r.o. în colaborare cu societatea parteneră V-Dusting, s.r.o.

Ventilatorul de transport

Ventilatoarele noastre sunt destinate sistemelor de aspirare a rumegușului și a prafului, în cazul în care materialul aspirat trece prin ventilatorul de transport. Cea mai frecventă folosire este la sistemul de aspirare a rumegușului cu supratensiune, caz în care aerul ventilatorului de transport este condus în echipamentul de filtrare. O altă folosire obișnuită este în cazul aspirării rumegușului umed din atelierele de cherestea, cu ajutorul unui separator ciclonic și în cazul sistemului pneumatic de transport al materialului. Transportul rumegușului, în cele mai multe cazuri, este realizat cu ajutorul ventilatoarelor de transport. În anumite cazuri, este posibilă folosirea sistemului cu subpresiune privind transportul rumegușului, situație în care ventilatorul este amplasat după unitatea de filtrare. Pentru transportul rumegușului, fabricăm gama de ventilatoare de transport cu putere de la 3,0 kW până la 18,5 kW.

Ventilator GG pot fi găsiţi în catalogul nostru aici.

Alte referințe

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Doriți să deveniți partener?

Parteneriatul vă asigură acces la catalogul online pentru parteneri, inclusiv la informații legate de preț, la ofertele generate în mod automat și la istoricul acestora. Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Departamentul nostru de vânzări vă va contacta.