Serviciu

Întreținerea echipamentelor de filtrare este la fel de importantă pentru noi ca vânzarea sau instalarea de noi sisteme de evacuare. Abordăm activitățile de service în mod profesional – ne ocupăm atât de păstrarea evidenței istoricului de service al filtrului, cât și de îmbunătățirea sistemului ASF – un sistem de filtrare de autodiagnosticare care prezice automat defecțiunile viitoare ale mașinii. Efectuăm activități de service pentru propriile noastre produse, dar asigurăm și filtre de la alți producători, astfel încât clientul să fie îngrijit în mod cuprinzător. Departamentul nostru de service asigură, de asemenea, înlocuirea filtrelor pentru unitățile de filtrare din producția noastră, precum și înlocuirea filtrelor de la alți producători. De asemenea, oferim servicii pentru echilibrarea dinamică a ventilatoarelor și repararea mecanică a unităților de filtrare.

Serviciu
Sistem de autodiagnosticare cu filtru ASF
01

Sistem de autodiagnosticare cu filtru ASF


Aveți o instalație de filtrare de care depinde tehnologia dvs. de producție? În cazul unei defecțiuni a tehnologiei de filtrare, ești obligat să oprești linia de producție? Este curățenia mediului de lucru atât de importantă pentru dvs. încât nu vă puteți permite întreruperile neplanificate ale tehnologiei de filtrare? Avem sistemul de filtrare autodiagnostic ASF ideal pentru dvs.
Înlocuirea mediului filtrant
02

Înlocuirea mediului filtrant


Departamentul nostru de service asigură înlocuirea mediului filtrant la unitățile de filtrare din producția noastră, dar și înlocuirea filtrelor de la alți producători. Păstrăm în stoc piese de schimb de bază pentru filtrele G&G, de obicei oferim piese pentru întreținerea filtrelor de la alți producători în decurs de una până la două săptămâni. Cu varianta contractului de service SERVIS 24, toate materialele necesare sunt depozitate în depozitul nostru sau în depozitul clientului.
Reparații mecanice ale unităților de filtrare
03

Reparații mecanice ale unităților de filtrare


Personalul nostru de service efectuează reparații mecanice ale sistemelor de filtrare. Deteriorarea mecanică apare în principal datorită extragerii prafului abraziv și a vitezei mari de extracție.
Echilibrarea dinamică a ventilatoarelor
04

Echilibrarea dinamică a ventilatoarelor


Ne concentrăm pe echilibrarea neasamblării rotoarelor ventilatorului. Sudăm ventilatoarele de transport și ventilatoarele radiale de evacuare. Suntem specializați în echilibrarea ventilatoarelor în sistemele de filtrare direct la clienți, într-o manieră neasamblată.
Lista de prețuri a operațiunilor de service
05

Lista de prețuri a operațiunilor de service


Lista de prețuri a pieselor de bază, precum buzunarele de filtrare, sacii de filtrare, furtunurile și cartușele de filtrare, manșoanele de distribuție. Lista prețurilor operațiunilor de bază și tarifele orare ale tehnicienilor de service. Exemplu de plan de servicii dezvoltat pentru operatorii de tehnologie de filtrare.

Exemple ale echipamentelor noastre în practică

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Suntem G&G filtration

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Mai multe despre noi

G&G filtration
filtrare pentru întreaga lume

G&G Výroba

Dispunem de mult mai mult! Citiți catalogul nostru