Serviciu

Reparații mecanice ale unităților de filtrare

Reparații mecanice ale unităților de filtrare

Personalul nostru de service efectuează reparații mecanice ale sistemelor de filtrare. Deteriorarea mecanică apare în principal datorită extragerii prafului abraziv și a vitezei mari de extracție. Cele mai frecvente daune se datorează abraziunii unităților de tratare a aerului în conducta de aspirație, deteriorării buncărului unităților de filtrare sau a părților întregi ale unităților de filtrare. Pregătirea pentru reparații este asigurată de proiectanții noștri, care mapează, măsoară și modelează piesele necesare reparării. Toată pregătirea are loc prin modelare 3D, astfel încât să fim siguri că piesele nou fabricate vor fi compatibile prin înlocuirea pieselor deteriorate. Producem piese noi pe măsură în propria noastră fabrică de producție. Implementarea efectivă a reparației are loc după un acord pe termen lung cu investitorul.

Reparații mecanice ale unităților de filtrare

Repararea buncărelor și carcaselor filtrelor


Buncărele filtrante sunt deseori deteriorate când linia de aspirație se deschide direct în buncărul filtrant piramidal. Praful extras împreună cu aerul care curge formează jeturi de aer în interiorul buncărului, ceea ce duce la uzura excesivă a zonelor buncărului. Când buncărul este uzat, praful scapă și se acumulează în spațiul din jurul filtrului. În caz de deteriorare locală, buncărul poate fi reparat prin sudarea unei plăci de oțel, dar dacă nu este doar deteriorare locală și pereții buncărului sunt slăbiți de praf abraziv, este necesar să se fabrice și să se înlocuiască întreaga buncăr.

Reparații mecanice ale unităților de filtrare

Reparații țevi deteriorate


O reparație frecventă este înlocuirea conductelor deteriorate. Țevile de extracție a prafului abraziv suferă de efectele uzurii abrazive, care apare cel mai adesea la coate și ramuri. Angajații departamentului nostru de proiectare măsoară partea deteriorată a conductei, modelează piesele necesare pentru înlocuire și apoi produc materialul în propria fabrică de producție. Vom efectua reparația după un acord de termen cu operatorul.