Simulare de flux CFD

Simulare de flux CFD

Simulare de flux CFD

Pentru a obține cea mai înaltă calitate și fiabilitate a echipamentelor noastre, cooperăm la un nivel foarte apropiat cu compania Fluidea, s.r.o. . Această companie ne pregătește simulări CFD ale fluxului de aer din interiorul echipamentelor pe care le fabricăm – consultați pagina partenerilor noștri.

Simularea CFD a fluxului de aer este crucială pentru noi, că dispozitivul de filtrare este proiectat corect și optim. Doar datorită acestor informații putem garanta că nu va exista o încărcare excesivă a unei anumite părți a blocului de filtrare. Datorită simulării CFD, putem proiecta și fabrica o unitate de filtrare care are o încărcare uniformă a furtunurilor de filtrare cu praf în întreaga secțiune transversală a carcasei filtrului. Cel mai mare beneficiu al colaborării cu Fluidea este faptul că modificările propuse funcționează cu adevărat în practică.

De asemenea, folosim simularea CFD a fluxului de aer în proiectarea conductelor de admisie la schimbătoarele noastre de gaze arse. Datorită acestei simulări, suntem capabili să garantăm o încărcare uniformă de foi de tuburi de schimb de căldură cu gaze arse. Astfel, radiatorul nu este supraîncărcat într-o anumită zonă, ci dimpotrivă, puterea maximă de răcire este atinsă datorită utilizării optime a întregii suprafețe de schimb de căldură.

Datorită simulărilor de debit de aer, ne-am optimizat separatoarele de cicloni, separatoarele de scânteie și duze pentru extragerea centurilor nesfârșite din industria tipografică.

Datorită simulării CFD, am îmbunătățit sistemul de regenerare a mediului filtrant folosind impulsuri de aer comprimat. Am constatat că sistemul de regenerare convențional (forma duzei de admisie a cadrului filtrului, poziția tuburilor de aer comprimat și dimensiunea găurilor pentru aerul de regenerare) nu este optim și provoacă un aport mare de aer comprimat. Datorită optimizării CFD a sistemului de regenerare, am crescut eficiența regenerării mediului filtrant cu un consum mai mic de aer comprimat.